Helló minden Érintettnek/ Olvasónak!

Nem ítélkezünk. A megoldást adjuk. Nézeteink abszolút emberbarátiak. Nyilvános oldalainkon található infók bárki számára megtekinthetőek, más oldalaink regisztrációhoz kötöttek, beküldött kérelem elfogadása után tekinthetőek meg.

Infotermi előadás indult, ahová minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. A következő előadás időpontja a kezdőlap jobb felső részén található. Az előadás időtartama 30 perc, fokozott érdeklődés esetén meghosszabbítva max. 1 óra tartamig, ahol elsősorban magunkról, és munkásságainkról nyitunk ismeretbővítést. E témákon belül, várjuk kérdésekkel érkező, vagy csupán kíváncsi vendégeinket, regisztrált tagjainkat, és akár munkatársainkat is, akár leendőek, akár résztvevőek.

Hamarosan a youtube-n az első videónk megjelenik, a pontos idejét közölni fogjuk. Audiófelvételeink is folyamatban vannak, azoknak akik csak az információra fókuszálnak.

Ne feledjünk:

A tanultság az egyik legnagyobb fegyver, ami nem elvehető és legális.

Az élet az egészséggel kezdődik, és azzal is ér véget, vagyis                                    az egészség nélküli élet csak egy vegetáció csupán.

 

3 hozzászólás “Helló minden Érintettnek/ Olvasónak!” bejegyzéshez

  1. Már egy ideje követem az eseményeket, és örülök, hogy a honlap elkészült, s talán eljut majd azokhoz -akik hozzám hasonlóan keresnek, kerestek eddig. Én rátaláltam, nekem beváltak a dolgok, van miért elfogadnom a kapott lehetőségeket. Köszönöm.

  2. Probably, this is a bad search engine, so you probably didn’t want to write anything serious, I found another text referring to a website that I find offensive and intrusive, so I will delete your writing soon and write spam… remaining day (0). I wish you a nice day.

  3. Megkérek minden kedves hozzászólót, hogy anyanyelvünkön, vagyis magyarul írjanak (a moderáció jogát fenntartjuk), ellenkező esetben – az írásaik, megjelenés nélkül törlésre kerülnek. A külföldi nyelven írtakat, bár nagy tisztelettel köszönjük, rendszerünk nem fogadja, ami szintén törlését jelenti. Jelenleg csak és kifejezetten Magyar Köztársaságban élő,és lakhelyű emberek jelentkezését fogadjuk, kivéve Fidesz-KDNP pártolókat(!) (ellenőrizzük minden esetben). Köszönöm a helyzet megértését, tisztelettel Szivák Zoltán

Vélemény, hozzászólás?