Tudni szeretnénk 2020

Ez a kezdeti lapoldal, amire válaszolunk kattintson az oldal megnyitásáért.

Aki esetleg másként értelmezné…

Az oldalon látható és olvasható cikk több helyen vérzik a hülyeségtől és az értelmetlenségtől, bűzlik az orvosi önhittségtől, pedig az alázat az egyik alappillére kellene hogy legyen.


 1. A természetes gyógymódok az orvoslás előtti időben jöttek létre, az úgynevezett sámánok vagy kuruzslók megfigyelései és sikeres alkalmazásaik által.
 2. Az orvoslás ma sem jár előbbre, sőt sok olyan  gyógyulás következik be általa, amikor az orvosok a következő mondatot mondják: „az orvostudomány mai állása alapján az Ön betegségén nem tudunk segíteni, nincs általunk ismert gyógymód rá” -számtalan esetben a megfelelő naturális szakemberhez fordulva, hihetetlennek tűnő, de valóságos gyógyulások következnek – következtek be. Erről azonban egyetlen orvosi szakfolyóirat nem számol be, viszont az égig magasztalják önmagukat, ezek alatt a gyógyszeripart is értjük.
 3. Több olyan per is keletkezett már, amikor rossz orvosi döntés vagy elkezelés okozataként akár tartós rosszabbodás, maradandó bénulás, és akár sajnos halál következett be. Ezek is tények, csak nem publikálják.
 4. Tény, hogy mindenhol előfordulhat az, hogy az ott alkalmazott kezelés nem hatékony, de az orvostudomány nem engedheti meg magának azt, hogy próbaként a természetes gyógymódokat is kipróbálhassák a betegek. Inkább bevállalják a halálozási rátát. „Akit nem tudunk megmenteni, abból tanulunk” -mondják- na de egy ember élete a tét…!?!
 5. Vannak esetek, amikor a természetes módok nem alkalmazhatóak, ilyen lehet pl egy vakbélperforáció, ahol azonnali sebészeti  beavatkozás szükséges.
 6. A természetgyógyászat legnagyobb bástyája a megelőzésen alapul. Vannak esetek, amikor az orvosi parancsra szedetett pirulák nagyobb kárt okoznak, mint amit velük gyógyítanak. Az orvosok erre azt mondják: „járulékos veszteség”. Valóban…!?!
 7. Vannak már olyan természetgyógyász-szakorvosok, aki már el tudják dönteni, hogy melyik kezelés a hatékonyabb, és így talán jobb eséllyel gyógyulhat meg a beteg. Amikor viszont kizárólagosságot hirdetnek, a valóságot megpróbálják elfedni.
 8. Mindenki tehet egy kicsit önmagáért, tartsa karban önmagát, 50%-os a siker.
 9. Félreértés ne essék, amikor egy orvos azt mondja, hogy tud gyógyítani, s ez igaz a másik oldalra is -nos ekkor hazudik a legnagyobbat-.
 10. Mindig az öngyógyulási ráta által döntődik el, hogy a szervezet képes e a regenerációra vagy sem.
 11. Oldalunk állásfoglalás nélkül csupán publikálta ezeket a feltevéseket.

 
SKYPE

Vélemény, hozzászólás?