2021 december

Talán már többen olvassátok,  ettől függetlenül megpróbálom rövidre fogni…

Bakker, az emberek többsége, tényleg zombifázisban van…

Kétkedve fogadtam először a hírt, de sajnos a közvetlen környezetemben is egyre gyakrabban előforduló esetek kapcsán elfogadom azt, hogy a rettegés oly fokán vannak egyes „emberek”, akik mindenre képesek, csak a normalitásra nem. Ezen emberek ellen is van gyógymód, de sajnos ez is mindig a végletekkel jár, mint a vakcinák, vagyis egyértelmű a sorsuk. Bár ne így lenne, de ez van. Amíg vannak ilyen transzemberek, addig kitart a rettegés, kitart a lötty, és egyre nagyobb népesség dönt önmaga, és a józan ész ellen.

Már nem kívánok felébresztő gondolatokat tanácsolni, hiszen mi aki el sem aludtunk, végig kellett szenvednünk idáig is az utat, és messze nem látni a végét. A végső profit és hatalom átvétele soha nem látott méreteket ölt. Megy ez mindaddig, amíg a rendőrök és a katonaság öntudatra nem ébred, és elkezdi a tisztogatást. Máshogyan nem lesz vége, immáron ez látszik. Aggódom a gyermekekért, akik a jelenben nőnek fel, vagy születtek bele ebbe a káoszba.

Vajon mi vár rájuk?

Rabszolgaság?

Transzhumanizmus?

A legfelsőbbeknek el kell tűnnie a földről, most. Bármi áron. Vagy mi következünk…akkor inkább ők.

Amennyiben elhiszed, és nem pánikolsz, a vírus túlélhető…nem is nagy megterhelés árán. A el tudod fogadni, hogy politikai vírus, amely mára meg is kérdőjeleződik mint vírus, és visszafordulsz azok felé, akik szajkózzák, rájöhetsz, hogy bizony közben szedik a javakat két marokkal. Amíg te nem figyelsz oda rájuk. Az ilyen embereket, akik kifosztják a káoszban lévő embereket, elszedik javaikat, halálbüntetéssel szokták jutalmazni. JA hogy itt nem lehet? Dehogynem, sortűzzel… az emberiség eddigi hazugsággyárra épített verziója elbukott. Hazugság, hazugság hátán…

A legnagyobb bukása az orvostudománynak, hogy gyógyítás helyett, bármilyen kifejlesztés mindig alapból katonai, stratégiai célú, aztán módosítva adják az embereknek. Hullunk mint a legyek, de még nem elegen ahhoz, hogy a többsége ráébredjen, ők a második hullámban lesznek halálos résztvevői. Azt gondolom, ma azok az összefogások, akik megpróbálnak szembeszállni, talán nem értik, hogy ez így kevés. Totális vis major-t kell alkalmazni, vagyis a jelen összes kormányát le KELL darálni, nem most -tegnap. Miközben mi emberek küzdünk ezzel a járványbiznisszel, valahogy az élővilágban ez nem tapasztalható, valahogyan csak (már aki elhiszi) csupán az emberekre hat. Hát tényleg ennyire szűk a látóköre egyeseknek?

Egyetlen egy sertést, marhát nem hallottam hogy tömegesen elhullanának, pedig ergo ugyanazon levegőt lélegzik be, mégis fertőzésnek nyoma sincs… Ekkor szoktak az okos tudósdoktorok elméleteket gyártva meghazudtolni, de ez nekem kevés… az az orvos, aki beszállt ebbe a bizniszbe -megtagadva alapesküjét, nincs értéke a szememben. Egy gondolatúvá és cselekvővé kell fejlődnünk, csak így lehet holnapunk, ezektől a férgektől mentesen.

Ehhez az íráshoz konkrétan azért nem engedek hozzászólást, mert sem mellette sem ellen hiába írtok, nem érdekel. Ezek tények, ha elfogadod, ha nem. Az hogy melyik táborhoz tartozol, messze teszek rá…

Itt nem táborra van szükség hanem közös eszmére, amely átmegy minden falon – országhatáron, az egész bolygón. Segíts te is azzal, hogy nekünk és gyermekeinknek is legyen megélhető jövője. (Forrás: Antigen Plus)

Vélemény, hozzászólás?