2022 április

Remélem már nem kell senkinek bemutatni azt, hogy mit szeretne tükrözni az oldal ,mi a feltett szándék, amely eddig is vezérelt bennünket.

Nyilván azért nincs kommentelési rész, mert semmiféle véleményezést nem akarunk feltüntetni, se jót sem pedig negatívat. A leírtak csupán tényszerűen feltárt és a döntő többségében hasonló gondolkodóktól megállapított mondatok.

Sokan és sokszor leírták az utóbbi időben azt, hogy kifordult a világ a normalitásból. MA a megosztottság a cél, és nem az összefogás -holott a cél eléréséhez elengedhetetlen a szeretet és az összefogás, hogy békét és harmóniát tudjunk elérni a világon. Ott ahol ma szinte csak az acsarkodás, a gyűlölködés, és az igazságtalanságok a fő jellemzőek. Ma már nem kérdés, hogy mindenki hülye e…döntő többségében megvezetett, manipulált gondolkodásúak valóban az emberek, akik az éppen aktuálisan az eléjük tett koncon marakodnak. Miért…? ennyivel lettek ostobábbak…igen, jól olvasod. Nem buta, hanem OSTOBA.

Sok dolgot említhetnék, azért nem teszem, mert ezek az emberi alakok nem érdekelnek különösebben, ezek nem fejlődőképes egyedek, aki el fognak hamarosan tűnni, hogy majd egy új leszületés alkalmával TALÁN ezt is jóvá kell tegyék önmaguk számára. Vagyis nincsen lehetőségemben ezeket az élőlényeket szidalmaznom nekem sem, mert mélyen alá kerültek az érdeklődési szintemnek. Annak a kevés embernek bírom le ezeket a sorokat, akik talán benne magukra ismernek, s talán még pislákol bennük az az értelem, ami a többségből kiveszett.

Ne legyetek továbbra sem megoszthatóak, mert hamarosan ennek a nyomásnak hamarosan vége. Az hogy hogyan, legyen még titok, de a fő irányvonal a szeretet, az önzetlenség, az elfogadás, és az összefogás ereje az ami bennünket átsegít azon, hogy az emberi faj, mint fennlévő folyamat megmaradhasson. Nem engedjük át semmiféle hatalmi gesztusnak a szabad gondolkodás, és a velünk született emberi jogokat. Csak az harcol, aki veszthet is, s aki ma ellenünk próbál hadakozni, önmagával vív harcot. A társadalmunk engedetlensége a fő, amelyet meg kell bármi áron tartanunk, és ez a behódolás ellen irányul. Nem tesszük azt, amire utasítanak, csakis arra összpontosítunk, amelyre a mi összefogott gondolkodásunk logikusan következtet. A diktatúra az utolsó óráit éli, mert szembement a normális élettel szemben. Zsarnoksággal csak csatát lehet maximum nyerni, de háborút sohasem. Amit erőltetni kell bárkinek is bármiről is legyen szó, máris felesleges. Engedjük meg neki hogy megismerhesse, és tegyük számára lehetővé a csatlakozást eme gondolatokhoz, de engedjük el ha menni akar.

Csak így menekültethetjük tovább eszmeiségünket, ahol nincs megkülönböztetés, írígység, gyűlölködés, harag, és minden olyan, amely ma megpróbál bennünket elnyomni, kitaszítani, eltenni láb alól.

Szerettem volna soraim ezzel kezdeni, a továbbiakban az egyéni fizikai test és annak érdekeltségi, egészségvédelmi részéről szólok. Ma ismét felhívom a figyelmet arra, hogy a test ezekben az időszakokban is kiemelt szintű figyelmet érdemel az egészség megtartás, vagy felerősítés szintjén.

Bár a változatos étrend is nagyon fontos, az sem mellékes, hogy a hozzávalókat honnan szerzi be az ember. A legjobb megoldás -aki megteheti az otthonában termesztettek a legjobbak erre a célra. Aki nem teheti ma még ezt meg, keresse ezeket a lehetőségeket, vannak akiknél beszerezhetőek.

Az étrendkiegészítés formátuma megmaradt -ajánlott de csak kúraszerűen, valóban kiegészítésként. A regisztráltak számára fenntartott oldalakon megtalálhatóak azok a készítmények, amelyek összeállítása során törekedtem arra, hogy egy olyan készítmény kerüljön látótérbe, amely szinte mindenki számára megfelelő, mind dózis mind hatás tekintetében. Ma még ugyan kevés az a lehetőség, amellyel a fiatalabb gyermekek számára tudnék ajánlani, ezek kapszulázott anyagok, de amint meg tudod tanítani a gyermekkel a kapszula bevételét, nyertes az ügylet.

Nem kívánom terjeszteni továbbra sem széles körben, maradok inkább kisebb közösségnél mert vallom azt, hogy inkább a minőség, mint a tömeggyártás.

Itt megtalálhatóak azok az eszmeiségi gondolatok, amelyek segítenek embernek maradni ott, ahol ma farkassá akarják manipulálni az elmét.  Legyen okos a döntésed.

A mai szösszenet: „Igyekezz úgy alakítani az életed, hogy minél többször legyél hálás és mond köszönetet mindenért… Érezd is át ezen szavak rezgését miközben kimondod. A hála és a köszönöm kimondása mind közelebb visz ahhoz, hogy amit szeretnél, mihamarabb megvalósulhasson, vagyis a jeleneddé váljon.”

Vélemény, hozzászólás?