2022 május 29

Mi köti össze a Pfizer dokumentumokat és EMMI- vel az NNK –val, WHO-val, Pintér Sándorral, és Kásler elsumákolt Ivermectin-kivizsgálásával?

A Pfizer és alvállalkozói titkosítani akarták a szerződéseiket az EU val, de egy EU parlamenti képviselő, Terhes Balázs ezek egyikét sikeresen kiperelte. A szerződés több részlete feketével ki volt törölve, a lényegi részleteket így a mai napig nem ismerhettük meg.

A román képviselő a CureVac-szerződés néhány oldalát mutatta be az EU Parlamentben amelyeket úgy átszerkesztettek, mintha Kazimir Malevics festőművész „Fekete négyzetének” utánzatai lennének.” Nem lesz kevésbé aggasztó a helyzet akkor sem, ha megvizsgáljuk, a szerződés mely részeit feketítették ki. Az Euractiv által végzett elemzés szerint „a felelősségre vonatkozó rész 4,22%-át és a kártérítésre vonatkozó rész 15,38%-át, míg a személyes adatok feldolgozására vonatkozó rész 0%-át törölték”-mondta beszédében.

https://www.erdely.ma/az-eu-miert-nem-hozza-nyilvanossagra-a-vakcinagyartokkal-kotott-szerzodeseket

Eközben a szerződés mellékleteit, amelyek a megállapodás legapróbb részleteit tartalmazzák, mintegy 61%-ban átszerkesztették. Összességében a szerződés közel 24%-át rejtették el.

De egy bizonyos: a Pfizer nem vállalt felelősséget az EUA –engedély okán az oltások okozta károsodásokért, azt az államok kormányaira hárította. A kormányok egyszerűen megoldották: a kártérítési pereket elbukták a károsultak, mert a bíróságok arra hivatkoztak, hogy az oltást önkéntesen adatták be maguknak az emberek. 

A kormányok ellen kényszerítésért és önrendelkezési jog sértéséért indított pereket visszadobták azzal, hogy „nem történt bűncselekmény”- az oltások szükségesek a járvány megfékezése miatt, de önkéntesek. Az Alkotmánybíróság döntése szerint a lakosság kötelezhető mások egészséghez való jogának védelme okán a vakcinakísérletben való részvételre. Az EMMI-től egy levél érkezett az AB bíróknak, melyben felhívták a figyelmüket arra: „tudniuk kell, hogyan döntsenek”! https://www.alkotmanybirosag.hu/kozlemeny/nem-alaptorveny-ellenes-az-egeszsegugyben-dolgozok-vedooltasra-kotelezese

Ausztriában is elutasították a pert: https://www.bitchute.com/video/hPoxBUtkdY3p/

Az Operatív Törzs pedig 10 évre titkosította az üléseinek a jegyzőkönyveit, azt, hogy mi alapján hozták a döntéseiket, amikre a kormány alapozta korlátozó-kényszerítő-kötelező rendeleteit.

A HVG megpróbálta kikérni az adatokat Az Operativ törzstől ,de a Pintér vezette társaság megtagadták egy gumiparagrafusra hivatkozva, miszerint minden döntés-előkészítőnek minősíthető adat tíz évig nem nyilvános. Ugyanakkor a törvény szerint az ilyen adatok megismerését is engedélyezheti az adatkezelő szerv vezetője az ehhez „fűződő közérdek súlyának mérlegelésével”. A mérlegelés nyomán az adatok kiadását az illetékes vezető – valószínűleg az operatív törzset hivatalosan vezető Pintér Sándor belügyminiszter – csak akkor tagadhatja meg, „ha az adat további jövőbeli döntés megalapozását is szolgálja, vagy az adat megismerése a közfeladatot ellátó szerv törvényes működési rendjét vagy feladat- és hatáskörének illetéktelen külső befolyástól mentes ellátását veszélyeztetné”. https://hvg.hu/itthon/20220527_Pereljuk_az_Operativ_Torzset_jegyzokonyvek_titkositas

Az EMMI végig birtokában és ismeretében volt az adatoknak, a fertőzöttség, megbetegedés, halálozás, de a vakcinák beadása után, a 2x és 3x oltottak adatai is hozzájuk futnak be,- amit az OGYEI gyűjt össze és ad tovább,- hiszen ezekből készítették angol nyelvű tanulmányukat Müller és Kásler nevével fémjelezve a vakcinák hatékonyságáról. A Pesti Srácok adott hírt róla: https://pestisracok.hu/itt-vannak-a-reszletek-a-vilag-egyik-legalaposabb-magyar-kutatasa-igazolja-hogy-az-oltas-megved-a-halaltol/

A tanulmányuk itt olvasható: https://www.clinicalmicrobiologyandinfection.com/article/S1198-743X(21)00639-X/fulltext

Írhatták ezt anélkül, hogy az NNK és az EMMI ne lett volna birtokában az adatoknak? Nem. Hazudtak és csalnak!

Ezeket a közérdekű adatokat megtagadták, bárki próbált hozzáférni, kikérni, azt hazudták, hogy „nincsenek a birtokukban” ilyen adatok. A KSH oldalán sem található semmi, ami a vakcinázások okozta többlethalálozást vagy megbetegedéseket bizonyíthatná. Az adatokért dr Varga Damm Andrea is pert indított, a per még folyamatban van.

Mennyit kaphattak ezért a Pfizertől, vagy Bill Gates-től, valamelyik alapítványukon keresztül? Miért tették automatikusan kötelezővé a WHO ajánlásait, holott nem kellett volna azokhoz ragaszkodniuk? Ez lehetett az oka a Kásler által elsumákolt Ivermectin klinikai kivizsgálásnak? Erre 70 fő „jelentkezhetett” egy ki tudja hol megjelent felhívásra, de csak tünetmentesek, vagy enyhe tünetekkel rendelkezők vehettek volna részt benne. Olyanok, akik orvoshoz sem fordultak, mert nem volt miért,- nemhogy kórházba kerültek volna? Ezzel szemben a 3 kijelölt klinikán is a bekerült Covid-betegeket bevonták A SZINTÉN KÍSÉRLETI, Remdesivir klinikai kipróbálásába, aláíratva velük a beleegyező nyilatkozatokat.

A Semmelweis Egyetem három klinikáján is alkalmazzák a magyar remdesivirt

Nem állítjuk le a kísérleteket akkor sem -ha hatástalan, -akkor sem, ha a WHO Egészségügyi Világszervezet Solidarity elnevezésű nagyszabású klinikai tesztje hatástalannak minősítette.

Az FDA engedélyezte, a gyártó a Gilead. Merkely és Szlávik érdekelt lehet a gyártásban?

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201018/nem-allitja-le-magyarorszag-a-remdesivir-kiserleteket-hiaba-nem-hatekony-a-szer-a-who-szerint-453384

Ez a gyógyszer alig hatásos a koronavírus ellen, ellenben veszélyes és sok mellékhatást okoz, szemben a Nobel-díjas Ivermectinnel, ami az egyik legbiztonságosabb gyógyszer a WHO szerint is, – igaz, egyenlőre csak a humán féreghajtás területén engedélyezték hivatalosan az alkalmazását Miért írták róla azt a médiák, hogy ez csak egy „lóféreghajtó”?

A Nobel díj a hatóanyag felfedezéséért járt, mert az Ivermectinről kimutatták, hogy a vírusoktól az egysejtűeken át a férgekig, ezek szaporodását hatékonyan gátolni tudja!

https://www.kpe.hu/nobel-dijas-szerrel-a-koronavirus-ellen/

A gyógyítás nem kifizetődő: Bourla a Davos- fórum kezdetén ki is mondta: Nem gyógyítani akarnak, hanem „megelőzni” a betegségeket az oltásokkal!

Klaus Schwab, a WEF munkatársa a megnyitón a Pfizerelnökével, Albert Bourlával beszélgetett: „Inkább megelőzzük a betegséget védőoltással, mintsem gyógyítjuk. A Pfizer célja: A világ megmentése”

Schwab professzor nyitóbeszéde a WEF céljára utal: „Célunk, hogy a világot jobb hellyé tegyük”

https://www.globalresearch.ca/wef-ceo-klaus-schwab-talks-albert-bourla-ceo-pfizer/5781586

A Pfizer az eredeti kísérletének a dokumentumait nem ok nélkül akarta csak 75 év alatt kiadni! A központi narratíva az volt, hogy NINCS HATÉKONY KEZELÉS, ezért csak az oltás véd meg a vírustól és az eü rendszer túlterhelésétől. Azért tiltották az Ivermectint, Hydroxichlorokint, mert csak így kaphattak EUA engedélyt a kísérleti vakcinák, amikről viszont a Pfizer adatokból és az előzetes 30 éves kísérletezés kudarcaiból az FDA és a CDC is tudta jól, hogy veszélyesebbek lesznek, mint hatékonyak!

Ezért büntették az orvosokat és tiltották el a használatuktól, a gyógyítástól, és cenzúráztak, tiltottak, büntettek mindent, és mindenkit, aki nem az oltási propagandát támasztotta alá! Így függ össze az EMMI megszüntetése, a 10 éves titkosítás, a közérdekű adatok megtagadása a kiperelt Pfizer dokumentumokkal!

A dokumentumokból kiderülhet, hogy a vakcinázási project a XXI. század legnagyobb csalása, de egyben bűntett az emberiség ellen is, amiben a kormányok, a médiák és a WHO, az FDA, a CDC is részt vettek! Miért az amerikai egészségügyi hatóságokon és így Faucin keresztül volt levezényelve a vakcina engedélyezés és az egész járványkezelési project? Miért nem hozhattak az államok ÖNÁLLÓAN intézkedéseket? Mi volt ez, ha nem egy nagy főpróbája egy központilag vezénylet világszintű egészségügyi diktatúra létrehozásának? Amit most már törvényesíteni is akarnak a „pandémiás szerződéssel, melynek végrehajtása alól nem adnak kibúvót sem?

A WHO vezére, egy terrorista segítségével vezetik be az egészségügyi terrort a Földön!?

Tedros, aki 2017 óta a WHO elnöke, Etiópia egészségügyi, majd külügyminisztere volt az etiópiai “Kommunista Di Gelei Népi felszabadítása Front” fő uralkodási időszakában.

A szervezetben egészségügyi posztot töltött be. Az Egyesült Államok a „Di Gelei Népi Felszabadítási Frontot”, globális terrorszervezetként sorolta be.

A Times arról számolt be, hogy a Tedros felügyelte az “Amhara, Corso, Oromo és Szomália törzsek tagjainak meggyilkolását, részben ,vagy egészében elpusztítva ezeket a törzseket” Ennek az USA által terrorista szervezetként nyilvántartott alakulatnak a harmadik embere volt, ami sokkal jelentősebb pozíció, mint az egészségügyben betöltött tisztsége. A Hágai Nemzetközi Bíróság előtt kell majd felelnie tömeggyilkosságokért és kínzásokért, továbbá terméketlenséget okozó praktikákért, gyakorlatilag etnikai tisztogatásért, amiket az ellenségként kezelt amhara népcsoporton hajtott végre. Népszámlálási adatok szerint az amhara népesség e dicstelen időszak után kétmillióval csökkent. https://www.thetimes.co.uk/article/who-chief-tedros-adhanom-ghebreyesus-may-face-genocide-charges-2fbfz7sff

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága és a Pfizer 75 éven keresztül próbálta elrejteni a COVID-19- vakcina klinikai vizsgálati adatait. A leleplezések között van bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a Pfizer szándékosan kizárta a terhes nőket a COVID-19 oltási kísérletekből. Tehát hogyan javasolták, hogy az injekciók biztonságosak és hatékonyak terhes nők számára?

Ez egy 42 napos vizsgálaton alapult, amelyben 44 patkány vett részt.  Sőt, a Pfizer-BioNTech patkányokkal végzett vizsgálata kimutatta, hogy a lövés több mint kétszeresére növelte a beadása előtti vetéléseket, valamint a száj-/állkapocs-fejlődési rendellenességek, a gasztroschisist (a hasfal születési rendellenessége)és a jobb oldali aortaív és nyakcsigolyák rendellenességeit a magzatokban.

Ennek ellenére az Institute for Pure and Applied Knowledge (IPAK) szerint egy CDC által szponzorált tanulmány, amelyet széles körben alkalmaztak az Egyesült Államok terhes nők injekciózásra vonatkozó ajánlásának alátámasztására, „hamisan megnyugtató statisztikákat mutat be a terhesség korai szakaszában bekövetkező spontán abortusz kockázatával kapcsolatban”. Amikor a vetélés kockázatát újraszámították, hogy a terhesség 20. hete előtt injekcióban részesült összes nőt magában foglalja, az incidencia hét-nyolcszor magasabb volt, mint az eredeti vizsgálatban, a vetélések kumulatív előfordulási gyakorisága 82% és 91% között volt.

Az egyik dokumentumba bele van temetve a következő kijelentés is: „A klinikai laboratóriumi értékelés a limfociták számának átmeneti csökkenését mutatta ki, amely az 1. adag után minden korban és dóziscsoportban megfigyelhető volt, ami körülbelül egy héten belül megszűnt…”  Ez azt jelenti, hogy a Pfizer tudta, hogy , az injekció beadása utáni első héten minden életkorú ember átmeneti immunszuppressziót, vagy más szóval az immunrendszer átmeneti gyengülését tapasztalta az első adag után. Ezért lettek az oltottak csak két hét múlva hivatalosan is „oltottak” és a halottak is „oltatlanok” lettek az esetdefiníció szerint és erőltették az „oltatlanok járványát”.

A CDC és FDA tudott a mellékhatásokról:

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának (DOD) bejelentői a DOD egészségügyi adatbázisát gyűjtötték össze, és kimutatták, hogy a COVID-19 fertőzések és oltások megjelenése óta jelentősen megnőtt a vetélések és halvaszületések, valamint a rák és a neurológiai betegségek száma. A kisgyermekek is súlyos hepatitisben szenvednek, és senki sem tudja, miért. A COVID-19-oltás hozható összefüggésbe a májbetegség eseteivel , és az injekciókat követő májkárosodást „valószínűnek” ítélték. Az eredeti kísérletben 17 év alatti gyermekek és 75 év feletti felnőttek nem vették részt.

A Pfizer dokumentumok nyilvánosságra hozatalát követően most megerősítették, hogy 1223 ember halt meg az első 28 napon belül, miután a BioNTech Pfizer vakcinával vakcinával vakcinázták őket a vizsgálatok során – és még mindig engedélyezték a használatát. A dokumentumok itt olvashatók, vagy letölthetők, több mint 80 ezer oldalt tartalmaznak!

https://phmpt.org/pfizers-documents/

A Pfizer dokumentumai nem a „biztonságot és hatékonyságot”, hanem mást bizonyítanak: a BioNTech Pfizer vakcina talán a leghatékonyabb, legveszélyesebb „vakcina”, amelyet valaha is piacra dobtak.

Amellett, hogy egy hónap alatt több mint 1000 embert mészároltak le, a vizsgálatok több száz potenciálisan halálos mellékhatást is okoztak, termékenységi problémákat okoztak, és csak 12-15% -kal voltak hatékonyak a fertőzés megelőzésében, és ezt követően kevesebb, mint 1 százalékra csökkentek – annak ellenére, hogy az egészségügyi tisztviselők azt állították, hogy több mint 90% ban hatékony lenne. Hazudtak.

Ez azonban nem meglepő, mivel a Project Veritas korábban lebuktatta a Pfizer tudósait, akik elismerték, akik elismerték, hogy a természetes immunitás ugyanolyan jó, mint az oltás, és hogy a vállalat arra utasítja az alkalmazottakat, hogy maradjanak csendben a zárt ajtók mögött zajló kétes kutatásról. Pfizer tudós: „Az antitestek valószínűleg jobbak, mint az oltás” | Veritas projekt (projectveritas.com)

A Pfizert 2009 ben elítélték csalás miatt

„A szövetségi kormány bejelentette az Egyesült Államok történetének legnagyobb orvosi csalás elleni egyezségét.

A Pfizert [2009-ben] 2,3 milliárd dollár megfizetésére kötelezték, hogy rendezze a gyógyszereinek az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság által nem engedélyezett felhasználási módokon történő reklámozásával kapcsolatos díjakat.

A Pfizer Inc.-t, amely jelenleg részt vesz az mRNS vakcina világméretű terjesztésében, 2009-ben „csalásos marketinggel” vádolták. A Pfizer népszerűsítette a Bextra értékesítését számos olyan felhasználásra és adagolásra vonatkozóan, amelyeket az FDA biztonsági aggályok miatt kifejezetten elutasított. A törvények szerint a jóváhagyást követően a gyógyszer nem forgalmazható vagy reklámozható úgynevezett „off-label” felhasználásra – azaz olyan felhasználásra, amely nem szerepel a kérelemben és az FDA nem hagyta jóvá.

A 2009 –es egyezség részeként a Pfizer beleegyezett abba is, hogy kiterjedt vállalati integritási megállapodást köt az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztérium Főfelügyelői Hivatalával. Ez a megállapodás eljárásokat és felülvizsgálatokat ír elő az ügyhöz hasonló magatartás elkerülése és azonnali észlelése érdekében.

A teljes dokumentum és ítélet itt olvasható: https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history

A Pfizer „hasonló magatartása” megismétlődött 2020-2021-ben, sokkal nagyobb léptékben, mint 2009-ben.

A Covid vakcinákkal most hasonló a történet: erősen aggályos volt a második és harmadik, negyedik adagok beadása és a terhes nők, betegek részére való felhasználás ajánlása.

Kibontakozóban van egy „gyilkos vakcina” világméretű „csalásos marketingje”.

A Pfizer ellen jelenleg is per van folyamatban adatcsalás miatt, és további peres eljárások is várhatók a kiperelt adatok birtokában. A perben a Pfizer megerősíti, hogy a Washingtonnal kötött „Egyéb Tranzakciós Hatóság” keretében kötött megállapodása lehetővé teszi a Pfizer számára, hogy megsértse a klinikai vizsgálatokra vonatkozó előírásokat és a nyilvánosság védelmét szolgáló szövetségi törvényeket. Más szavakkal, a Pfizernek törvényes felhatalmazása van embereket megölő csalások elkövetésére. https://www.globalresearch.ca/pfizer-tells-federal-judge-pfizer-owns-federal-government-thereby-immune-normal-contract-law/5781124

https://www.globalresearch.ca/pfizer-moves-dismiss-lawsuit-covid-19-vaccine-trial-citing-prototype-agreement/5781116

A legutóbbi globális COVID-csúcstalálkozón több mint 17 000 orvos és orvosszakértő, köztük Dr. Michael Yeadon , a Pfizer korábbi alelnöke azt kéri, hogy minden vuhani koronavírus (Covid-19) „oltóanyagot” gyártó gyógyszergyártó céget „azonnal csalás vádjával emeljenek”.

„Kijelentjük, hogy a Pfizer, a Moderna, a BioNTech, a Janssen, az AstraZeneca és lehetővé tevőik visszatartottak és szándékosan kihagyták a betegek és az orvosok biztonsági és hatékonysági információit, és csalás miatt azonnal vádat kell emelni ellenük.”

https://www.globalresearch.ca/former-pfizer-vp-says-all-covid-vaccine-manufacturers-need-immediately-indicted-fraud/5781636 2017

Ha 2017 ben amikor egy hét alatt több mint 100 ezren betegedtek meg az „influenzától” és halálos áldozatok is voltak, nem tették kötelezővé az oltást, akkor mégis mi indokolta, hogy 4 évvel később már mindenkit vakcinázni akartak, bármi áron is, csak mert felbukkant egy új koronavírus, mely vírusfélék eddig is kb 30% ban okozták az „influenza” nevű betegséget? 2020-22 során csak PCR- járvány volt, a betegnek mondott emberek egy részének nem voltak tünetei sem, nemhogy heti 100 ezer megbetegedés történt volna!

A WHO miért nem kiáltott „pandémiát” az influenza miatt és vezettek be korlátozásokat, kényszeroltásokat?

Netán azért, mert az influenza vírustól nem ijednek meg az emberek, mert ismerik, de a koronavírussal már el lehetett játszani a nagy trükköt?

 

Vélemény, hozzászólás?