2022 november

A történelemkönyvek ezeket az időket már nem is tudni, hogyan fogják jellemezni…lesz e egyáltalán jövő.

Az emberiség jelen túlélői, egyre szrosabb hurokban, azon ébredők akik felismerték a sötét terveket, még nem szánták el magukat a harcra, csak szerveződnek. Várnak, kivárnak?

A népírtás folytatódik tovább… 2022-11-15…

Az orvosok, bár a járvány már megszűnt mégsem hajlandóak gyógyítani, és időt húznak. Lehet nem szép tőlem, de egyértelmű a likvidálásuk idővel. Nem kellenek ilyen szemfényforgatók a jövőben. Nem kell AI, nem kell elektronika, mert láthatóan az vitte bele a föld népét ebbe a káoszba. Nem kell a megfigyelés, nem kell katonaság, nem kell rendőrség, viszont kell az önvédelem bárki ellen, ha kell. Nekem is van kicsi gyermekem és folyamatosan azon kattogok, mi lesz holnap?? Hogyan fogom őt felnevelni? Mit tudok neki szépet adni a világból? Vagy rögtön egy védelmezőt kell belőle faragnom. Mert valakinek maradni a kell…az emberiség azért maradt eddig is fenn, mert mindig volt egy maréknyi csoport aki túlvészelte…most is lesz, de előtte borzalmas gyilkosságok veszik kezdetüket. az igazságtétel ideje lesz, s lesz félnivalójuk azoknak akik ezt generálták, vagy propagálták…nekik sem lesz kegyelem…nem bizony…Ma a látszólagosság jellemzi a létet. Azt hiszik némelyek, hogy a Fidesz kihúzza őket abból a kátyúból, ahova pontosan ők lökték őket. Veszthető emberek sajnos az ilyenek. Nekik nem lehet a jövőben itt semmi keresnivalójuk a földön. Pojácák, akik azt hiszik tudnak is…de csak sötétek…

A világ tele lett olyan szégyenteljes, emberi mivoltukból kivetkőzött ragadozókkal, akiket a legsürgősebben ki kell iktatni az élők soraiból. Azért hogy szabadon élhessünk…ragadjatok meg minden pillanatot, és nehezítsük meg a dolgukat bármiben, a lényeg hogy ne haladjon a tervük. Szabotázsra hívlak benneteket. A tisztító tűz, a legnagyobb gazt is eltünteti…(átvett szöveg: a szerk.)

Vélemény, hozzászólás?