Köpölyözés

Tisztelettel jelezzük Felétek, hogy köpölyözési lehetőség megnyílik a Számotokra a napokban, vagyis pontosan 2020-01-23-tól.

Aki nem ismerné a köpölyözés lényegét és annak jótékony hatásait, kérésére, emailben egy összefoglalót küldünk a részére.

Rengetegen kerestetek meg most bennünket, ezzel a témával, s bár ismeretes volt, eddig nem tettük bele a lehetőségek tárházába., mert nem merült fel ennyi igény eddig.

Kérjük megértéseteket abban, hogy a megnövekedett igényeket csak módjával tudjuk teljesíteni, így előzetes bejelentkezéseket tudunk elfogadni, s amint lehetőség nyílik, tájékoztatunk benneteket személyileg róla. Telefonon, smsben, emailban, írjátok meg hogyan szeretnétek.

Részletekért, és a jelentkezésért keressetek bennünket az elérhetőségeinken amelyeket a névjegyünk-ben találtok.

“hamar rájöhetsz, hogy van máshogyan is…”/Szivák Zoltán/

“Az egészséges hozzáállást nem helyettesítik a fizikai testen végzett frissítések, a visszaesés gyorsasága megmutatja a mércét.”/Szivák Zoltán/

Talán Te sem látod…

Talán Te sem látod magad körül a sok sok lefáradt, kedvetlen, vagy éppen idegbeteg, stresszes, öngyilkos hajlamú, jövőképet nem látó embert. Talán azért mert sajnos már te is ebben a körben élsz, és mivel nincs különbség, elfogadod átlagnak. Ez mégsem lehet rögzültté hagyni, mert az élet szép, a számtalan pillanatával, amely megélésére te is születtél. Mit és hol rontottunk el? … A nem megfelelő gondolkodás, a pénz hajhászása, a visszahanyatlás, az elbutulás útján.
Az “itt az idő”, akkor jön el, amikor rájössz, elfecsérelted a természet által neked adott lehetőséget.
Az egészséged.
Amikor már eszeveszetten keresed a megoldást, hogy továbbélhess, de már talán késő …
Vajon miért kell ezt kivárni?
Homokba dugják az emberek a fejüket, s eközben a közméd*ában dől a hazugság feléjük, de úgy tesznek mint akik elhiszik.
Holott tudjuk, hogy ez merő hazugság – ámítás – népbutítás, pénznyerészség csupán, s ki kárára?
A tiedre és az enyémre.
Ébredj fel, s ébredj annak tudatára, hogy egyedül te oldod meg önmagad problémáját, s a számodra legfőbb kérdést, az egészséged fenntartását.
Ha egészséges vagy, nem kell “egészségesen” élned, ha nem -kövess el mindent, hogy újra az legyél.
Mi elsősorban ismertetünk, ha ennél többet akarsz, mi készen állunk, de csak akkor teszünk, ha te igényled.
Az életet nyújtani senki sem képes, de a minőségén javítani tudunk.
Mi nem kérünk arra hogy állj közénk, vagy bárhová, mi arra biztatunk, gondolkodj -helyesen önmagaddal szemben.
A mértékkel való élet sokkal színesebb, sokkal többnek tűnik, s valóban az is, mint egy gyors elfuserált életszelet. A most számít, s a Te, az Önmagam fogalma.
Nem elég elhitetned, tudnod és érezned kell a Tudás és az Érzelem hatalmának, körülményeket mozdító erejét.
Szeretettel várunk …

” Az élet, a mozgásban van. S a mozgásban van Élet.” /Szivák Zoltán/

Helló minden Érintettnek/ Olvasónak!

Nem ítélkezünk. A megoldást adjuk. Nézeteink abszolút emberbarátiak. Nyilvános oldalainkon található infók bárki számára megtekinthetőek, más oldalaink regisztrációhoz kötöttek, beküldött kérelem elfogadása után tekinthetőek meg.

Infotermi előadás indult, ahová minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. A következő előadás időpontja a kezdőlap jobb felső részén található. Az előadás időtartama 30 perc, fokozott érdeklődés esetén meghosszabbítva max. 1 óra tartamig, ahol elsősorban magunkról, és munkásságainkról nyitunk ismeretbővítést. E témákon belül, várjuk kérdésekkel érkező, vagy csupán kíváncsi vendégeinket, regisztrált tagjainkat, és akár munkatársainkat is, akár leendőek, akár résztvevőek.

Ne feledjünk:

A tanultság az egyik legnagyobb fegyver.

Az élet az egészséggel kezdődik, és azzal is ér véget, vagyis                                    az egészség nélküli élet csak egy vegetáció csupán

 

2020

BÚÉK Mindenkinek!
Bár még csak most kezdődik az év, máris érdemleges megfontolni, a szervezetünk jobblétének erősítését.

Erre a legalkalmasabb a PREKOL multifunkcionalitásával.

Szinte minden 1ben, ami az alapokat illeti, már pedig a szervezetnek szüksége van az alapokra. S az enyhe idő igen kedvez a gyengült szervezeteket támadóaknak.
A jövő záloga mindinkább az egészség fenntartása, vagy ismét megszerzésén alapul, s erre nagyon kell vigyáznunk.
Aki nem ismeri, hajrá, van rá lehetőség…aki ismeri annak ez nem új, hanem létkérdés.
Tiszta ivóvíz? … Vízköves ruhák? … Elnehezült test?
Savas reflux? … Álmatlanság? … Cukorbetegség? … Bélférgesség? … Gyenge csontozat? … Idült fáradtság? … Veseprobléma? … Allergia? – Itt a kérdések, az Ajánljuk címszó alatt a megoldásaink.