Főoldal

„A csorda gyűlöli -a leginkább másként gondolkodó embert. Nem is annyira a saját véleményét gyűlöli, hanem annak az embernek a merészségét, hogy önállóan gondolkodik -más mint mások- pontosan azt, amit egy csorda nem tud megtenni” /Arthur Schopenhauer/

„Az emberiség betegségeinek döntő többségét az adja, hogy nem törődünk saját testünkkel a megelőzés tekintetében. Az igaz, hogy minden a fejben dől el, viszont többségében már későn, vagyis segítséget igényel a késedelemmel felismert betegség kialakulásának vagy idültté válásának megakadályozása.” /Antigen Plus/

„A test többnyire csupán azt vetíti ki, hogy a lélek mennyire rossz gondolkodású”

Szerzett -tanult ismereteimmel megválaszolom, irányt mutatok azok számára, akik igénylik. Ma az általános orvoslás a mélypontján tart, és még mindig van lejjebb. Az önjelölt kuruzslók is eléggé aktívak az utóbbi időkben, de ezzel azokat is lejáratják, akik valósan az alternatív gyógyászattal is foglalkoznak.

Tiszta Víz és tisztaság

Az elérési email címre küldött regisztrációs kérelemmel van lehetőség bekerülni a tagságba. Gyorsan tisztázzuk a félreértéseket, én személyemben NEM keresek tagságot, sőt aki arra érdemtelen -kitiltom. Nem kifejezetten politikai célzatú a honlap, ám de mára mégis beleszól a politika abba, ami a szabad ember joga. Az életébe, az egészségébe, -rabszolgasorsba akarnak taszítani milliárdnyi embert. Ezt nem hagyhatjuk. Akik támogatják ezt a célzatot, ne is regisztráljanak.
Az oldalak némelyike csak a tagok részére, számukra kifejezetten egyedi tartalommal készült.
Csak tagsági felhasználók tekinthetik meg, ill. adhatnak rá igénylést.

Email: Itt írjon, akinek a belső levelezője nincs beállítva, akkor az antigen.plus@plusantigen.hu címre írjon.
kérem a jelentkezését/regisztrációt, ahol alapadatait kérem elküldeni. Neve, lakcíme, telefonszáma. Csak ajánlással lehet a tagságba lépni.
az előző tartalmainkra aki kíváncsi: ARCHÍVUM

Névjegy

Küldetéstudat: Mindenkihez eljuthasson a lehetőség, jó eséllyel…

Aki felismeri annak jelentőségét, hogy a testi – lelki egészség fontosabb, mint maga az Élet, hiszen egészség nélkül nincs élet, csak a küzdelem….

„Jövőnket csak úgy alakíthatjuk megfelelő szinten, ha önmagunk egészségét megtartjuk, megerősítjük, vagy megfelelő szintre emeljük.
Az elsődleges teendő tehát, Önmagunk rendbetétele.”(Szivák Zoltán)