Októberi meleglepi és a November, ami eddig hidegebb volt…

Sajnos(!) a nálunk megszokott 4 évszak erősen kitolódik, már csak 2 évszak van jelen, a nagy meleg, és a másik, ami most még nem hideg, és nem is biztos hogy annyira farkasordító lesz, mint azt már jópár éve jósolgatják, ám ami a fő, hogy minden pillanatban ki vagyunk téve, a meleg vagy a mérsékelt időszakban is jelenlevő baktériumok vírusok és egyéb életelemmel rendelkező lényeknek, hogy érdemes megfontolni az állandó védelmet. NNNa igen… 🙂

A csapból is ez folyik, rengeteg olyan kereskedelmi csatorna működik jelenleg, ahol minden(!?) kapható ami a szervezetnek íze szerinti. Nos, vagy sem…

Mára annyira sikeresek a kéretlen és erőszakos reklámok, hogy sokan azok pártjára kezdtek állni, akik a fogyasztói társadalom kizsákmányolására szerződtek…. Tegyék.

A mi feladatunk, hogy hitelesen és hatékonyan képezzünk ár – érték viszonylatot, amely stabilan fenntartott, és hatékonyságában verhetetlen ( tisztelt fogyasztók visszajelzései alapján).

Nálunk nincs árengedmény, nincsenek jutalmak, hiszen mindezeket a termékeinkkel minden egyes adaggal odaadjuk. S tesszük abban a hiszemben, hogy az egészség, és annak megoldási feladatait sikeresen bejártuk.

Viszont a lelki betegségek, egy olyan speciális megoldást kérnek, amelyekről szintén kell beszélnünk, s amelyek fizikai tüneteket is produkálnak azért, hogy felfigyeljünk rájuk, megoldást kérnek. Szakembereink segítenek, szinte minden esetben, azért szinte, mert ehhez a megvalósíthatósághoz szükséges az elszántság, az akarat, és a türelem. Minden más, máris adott.

Ne feledjük, egyébként minden ember tud tanácsot adni, vagy valami gyógyfőzetet és egyéb okosságot, de mégsem biztos a siker.

Mi már több mint 20 éve jelen vagyunk, igaz, a nagy hangok mögött, mert mi nem bizonyítani akarunk, hanem tenni, és megoldani. Nekünk minden ember értékes gondolat, aki csak akkor tudja kifejezni önmagát, ha a test s vele a lélek szabadon és egészségesen szárnyalhat. Rajta, tegyen érte akár Ön is…

A regisztráció által egy olyan közösségbe juthat, amely már tudja, ez mivel jár.

Csak az innovatív elfogadó, és célkereső gondolat juthat tovább…a gondolat teremtő fegyver a tanult elmében, szeretetet és békés megértést okoz a “sebzése”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük