Motivációs előadó(k)!?!

Az elmúlt kb 3 hónapban, az egyre feltörekvő Sz. Péter pár előadását akarva akaratlan, megtekintettem.

Számos egyéb jó tulajdonság mellett azonban felfedeztem azt, ami az elejétől zavart. A mondatok közötti mondatokat és sugallatokat. Bár sok olyan dolgot elmond, amelyeket más talált ki, és ügyesen beleszövi a mondatai közé, így aztán az őt kántálók elkezdték bálványozni. Kedves tudatosodni vágyó emberek…nem ez a megfelelő út.

Kell beszélni róla, mert miközben azt hiszitek, hogy sokat segített Nektek, valójában csak a saját bankszámláját gyarapítjátok.

Miért…??!

Látom az írásokat, akik falják szavait, amelyről azt tartják, hogy minden szava igaz és szent.

Tévedés, súlyos tévedés.

Csak azt használja ki, ami a mai bálványozó emberből hiányzik…

“Az önmagad megbecsülése, elfogadása, és saját értékteremtésed.”

Pedig minden ott van benned, és mégis fizetsz azért hogy ezt egy ehhez hasonló karakter elmondja, leírja a “könyvében”, videóiban elmondja Neked…

Abszurd, bár a pozitív hozzáállás bennem is megvan, de ezt amit többek között ő is művel, már soknak találom. Csak egy kérdés feléd is…!?

Nem érdekes adat, hogy neki pillanatok alatt több mint 100m Ft-ja(!!!) lett azokból, akiknek inkább saját magukra kellene költeniük azt a pénzt…???

Azt mondod, ezt önmagáért fizeted meg neki?

Ez egy kétségbeesett, kapkodó, tétova – bálványimádó ember nézete. Persze ezen gyorsan lehet változtatni…Neked.

S ettől csupán addig vagy lelkes -de akkor nagyon, amíg a valóság vissza nem higgaszt, ekkor egy újabb előadásra mégy, mert kell aki saját magad helyett megerősít…

Gratulálok, hiszen folyamatosan fizetsz azért, ami benned is megvan de nem használod. És ez a felfedező – kipróbáló – megoldó ember…

Én itt teljes ingyenességgel, leírom Neked, hogy

“Értékes ember vagy, boldog – szeretetteljes – gazdag – szerencsés, és egészséges. Minden amire szükséged lehet itt van körülötted, csak ki kell nyújtanod érte a kezed!”

Ezt eddig ezek szerint vagy nem tudtad, vagy nem merted kimondani és elgondolni sem. Ez a leckéd most, tanuld meg, tedd a magad eszméévé.

Ugye milyen egyszerűen megy ez…? Csak legfeljebb Neked ezt többször el kell olvasnod ahhoz, hogy magadba ivódjon, de semmi gond, olvasd el annyiszor -amennyiszer a számodra szükséges.

Ha ezt elmered fogadni -be tudod fogadni a gondolataid és a mindennapjaid közé, akkor nem lesz külső emberre szükséged ahhoz hogy a lelki békéd és a megoldásokat megtaláld. Mindaddig viszont fizess, ha azt gondolod hogy nincs megfelelő forma, önmagad megbecsülése helyett.

Én nem biztatlak semmire és nem fogom erőltetni a jelenléted sosem, -ha annyira reménytelennek tűnő alkat vagy (saját bevallásod szerint), akkor maradjanak a Sz. Péter félék, akik hatalmasan meggazdagodnak belőled és társaidból.

Aki, tudatosodni akar -ingyen videokonferencia formájában, -szívesen látom és osztom meg vele, az úthoz vezető feltételeket és lehetőségeket. A választás és a lépés a tied.

Kiscsoportos konzultáció a skypen, a becsatlakozási kód: https://join.skype.com/mLhXR7FeUFjB

amennyiben nem tudsz becsatlakozni, más időpontban próbáld, az elérés korlátozott idejű. A későbbiekben pontosítani fogjuk, a konkrét időpontokat.

Az egészség – az akarat és ezek megvalósítása legyen Veletek! (Szivàk Zoltàn)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük