Itt van május

Helló Minden kedves Érdeklődőnek!

Nos, a pollenszezon elkezdődött, azt gondolom már el kellett volna azoknak az ellenanyagoknak kezdeni dolgozniuk, amelyeket a GREEN.P hatásosan tartalmaz.

Érdemes előzetesen elkezdeni szedni, hogy a szervezetet mielőbb a felkészültség állapotába juttassa, s majd a cél elérése az, hogy a szervezet megtanulja, hogyan védekezzen egyedül a továbbiakban. A GREEN.P ebben nagymértékben és hatékonyan vesz részt. Megtanítja a szervezettel, hogyan kell hatásosan -ugyanakkor allergiareakciók nélkül elviselni a terhelést.

Mint minden időszakban itt sem elhanyagolandó a vitaminháztartás rendbentartása, a megnövekedett mozgási igények fokozottan igénylik a feltöltést. Igaz, jórészében most a közelgő és már meglévő zöldség és gyümölcsszezonban a többségi részben mi is a rostos szerves anyagokat ajánljuk, viszont emellett érdemes a feltöltés kiegészíteni a PREKOL készítménnyel.

Ha mostanság ég a gyomra, refluxol, érzi a savasság okozta felmaródásokat a torokban a garatban a hosszabbtávú megoldása a TLB, amelyet a gyors -robbanásszerű GYSL+ azonnali beavatkozóként követ. Mindkét anyag fontos hogy jelen legyen, mert a savas étrend (ami általános) okozata nem elhanyagolandó.

Akinek a vércukor értékével ingadozása van, érdemes megfontolnia a KAPINZUL kiegyenlítő és mérséklő hatásmechanizmusát.

Vérnyomás csökkentésére többféle a kínálatunk, mivel ez eléggé sokrétű lehet az okozata, választékként az ALLISAT – HADIDRA – ZEYLA – CYMINUM.

Ezek az anyagok egyéb, antibakteriális tulajdonságaikkal megerősítik az immunvédelmet és hatásosan leküzdik az esetleges betolakodókat.

Vizesedik a szervezete, dagad a lába…?

ASPARA a gyors megoldása. Előnye a mesterséges készítményekkel szemben, hogy 100%-ban természetes növényi alapú.

NAPIPRO és AKTIKALC, elsősorban diákoknak és akiknek gyors és hatékony gondolokdás kell.

Csupán ajánlunk, hiszen a döntés az Ön kezében, megoldásainkkal hozzájárulunk a megfelelő felelős döntés meghozatalában, hiszen tudjuk a legnagyobb gazdagság az Egészség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük