A nyár első hónapja-Június

Helló Mindenki!

Nyárindításként, remekel a természet 🙂

A sok eső és pára, na meg a frontok az arra érzékenyeket eléggé megviseli, de nézzük azt a szemszöget is, amely azt mondja:

-a migrénes jellegű, és fronthatási fájdalom enyhíthető, sőt meg is szüntethető. Nyilván itt arról beszélek, amikor felelősen állunk hozzá a dolgokhoz.

-A napi megfelelő vízmennyiség (tisztított vízzel) 2-3 liternyi egyenletes elosztással, vitaminháztartás feltöltése (PREKOL), savbázikus egyensúly rendezése (TLB-GYSL+), étkezési mértékletesség betartása, valamint a GREENP. nagyhatású készítmény használata, amely mintegy megtanítja a szervezetet, hogy a migrénes – görcsös állapotot hogyan küzdje le a test és ne újuljon vissza.

Gondoltam hogy ezek érthetőek, viszont azt veszem észre, hogy a patikákban az ezekre specializált “gyógyszerek” hatalmas mennyiségekben fogynak. Nem megoldás, vagy csak igen rövid távon, mert visszatér a fájdalom ismét.

Vajon tényleg ennyire nem érdekel senkit sem a természetesebb megoldás?

Nyilván, azonban remélhetően mind többen ismerik fel a természetesebb lehetőségeket.

Azt kérdezitek többen, hogy az általam felsorolt készítmények mennyire kemikáliák(?), sehogyan sem, naturális -vagyis a természetben is előforduló anyagokat használjuk fel az elkészítésükhöz, a trükkünk a sűrítésben rejlik, de ez csupán a méretezés miatt van, hogy a kapszulába beleférjen.   😉

Aktuális áraink ebben a hónapban is 50% mérséklésűek, Júliustól teljessé válik, tehát e hónap még kedvezőbb arra, hogy feltöltsd magad.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük