Archívum

itt az előző olvasatok azoknak, akik a régebbi írásokban – sorokban akarnak keresgélni, szemelvényezni..

Talán Te sem látod…

Talán Te sem látod magad körül a sok sok lefáradt, kedvetlen, vagy éppen idegbeteg, stresszes, öngyilkos hajlamú, jövőképet nem látó embert. Talán azért mert sajnos már te is ebben a körben élsz, és mivel nincs különbség, elfogadod átlagnak. Ez mégsem lehet rögzültté hagyni, mert az élet szép, a számtalan pillanatával, amely megélésére te is születtél. Mit és hol rontottunk el? … A nem megfelelő gondolkodás, a pénz hajhászása, a visszahanyatlás, az elbutulás útján.
Az “itt az idő”, akkor jön el, amikor rájössz, elfecsérelted a természet által neked adott lehetőséget.
Az egészséged.
Amikor már eszeveszetten keresed a megoldást, hogy továbbélhess, de már talán késő …
Vajon miért kell ezt kivárni?
Homokba dugják az emberek a fejüket, s eközben a közméd*ában dől a hazugság feléjük, de úgy tesznek mint akik elhiszik.
Holott tudjuk, hogy ez merő hazugság – ámítás – népbutítás, pénznyerészség csupán, s ki kárára?
A tiedre és az enyémre.
Ébredj fel, s ébredj annak tudatára, hogy egyedül te oldod meg önmagad problémáját, s a számodra legfőbb kérdést, az egészséged fenntartását.
Ha egészséges vagy, nem kell “egészségesen” élned, ha nem -kövess el mindent, hogy újra az legyél.
Mi elsősorban ismertetünk, ha ennél többet akarsz, mi készen állunk, de csak akkor teszünk, ha te igényled.
Az életet nyújtani senki sem képes, de a minőségén javítani tudunk.
Mi nem kérünk arra hogy állj közénk, vagy bárhová, mi arra biztatunk, gondolkodj -helyesen önmagaddal szemben.
A mértékkel való élet sokkal színesebb, sokkal többnek tűnik, s valóban az is, mint egy gyors elfuserált életszelet. A most számít, s a Te, az Önmagam fogalma.
Nem elég elhitetned, tudnod és érezned kell a Tudás és az Érzelem hatalmának, körülményeket mozdító erejét.
Szeretettel várunk …

” Az élet, a mozgásban van. S a mozgásban van Élet.” /Szivák Zoltán/

2020

BÚÉK Mindenkinek!
Bár még csak most kezdődik az év, máris érdemleges megfontolni, a szervezetünk jobblétének erősítését.

Erre a legalkalmasabb a PREKOL multifunkcionalitásával.

Szinte minden 1ben, ami az alapokat illeti, már pedig a szervezetnek szüksége van az alapokra. S az enyhe idő igen kedvez a gyengült szervezeteket támadóaknak.
A jövő záloga mindinkább az egészség fenntartása, vagy ismét megszerzésén alapul, s erre nagyon kell vigyáznunk.
Aki nem ismeri, hajrá, van rá lehetőség…aki ismeri annak ez nem új, hanem létkérdés.
Savas reflux? … Álmatlanság? … Cukorbetegség? … Bélférgesség? … Gyenge csontozat? … Idült fáradtság? … Veseprobléma? … Allergia? – Itt a kérdések, a készítmények címszó alatt a megoldások.

 

Új belépőknek szól…

Ezévben is megrendezzük az új belépők első, de talán nem az utolsó remek lehetőségét, amely abból áll, hogy amennyiben a regisztráció 2019-12-31 éjfélig megtörténik, február 28-ig az első vásárlása végösszegének 25%-át elengedjük…Sőt, a kiszállítást is bevállaljuk.
Nem, nem történelmi jellegűnek szántuk, inkább egy kis kedveskedésnek.

Amennyiben ajánlottja is beregisztrál, az ajánlót egy ranggal feljebb léptetjük. A részletek tekintetében az elsődleges az ajánlás…Az ajánlási hogyanokért írjon nekünk emailben.

Kellemes Ünnepeket kívánunk minden kedves Olvasónknak, Partnereinknek és Regisztrált Vásárlóinknak. Megrendeléseket folyamatosan felveszünk, a kiszállítási lehetőségeket pedig jelezzük.

Októberi meleglepi és a November, ami eddig hidegebb volt…

Sajnos(!) a nálunk megszokott 4 évszak erősen kitolódik, már csak 2 évszak van jelen, a nagy meleg, és a másik, ami most még nem hideg, és nem is biztos hogy annyira farkasordító lesz, mint azt már jópár éve jósolgatják, ám ami a fő, hogy minden pillanatban ki vagyunk téve, a meleg vagy a mérsékelt időszakban is jelenlevő baktériumok vírusok és egyéb életelemmel rendelkező lényeknek, hogy érdemes megfontolni az állandó védelmet. NNNa igen… 🙂

A csapból is ez folyik, rengeteg olyan kereskedelmi csatorna működik jelenleg, ahol minden(!?) kapható ami a szervezetnek íze szerinti. Nos, vagy sem…

Mára annyira sikeresek a kéretlen és erőszakos reklámok, hogy sokan azok pártjára kezdtek állni, akik a fogyasztói társadalom kizsákmányolására szerződtek…. Tegyék.

A mi feladatunk, hogy hitelesen és hatékonyan képezzünk ár – érték viszonylatot, amely stabilan fenntartott, és hatékonyságában verhetetlen ( tisztelt fogyasztók visszajelzései alapján).

Nálunk nincs árengedmény, nincsenek jutalmak, hiszen mindezeket a termékeinkkel minden egyes adaggal odaadjuk. S tesszük abban a hiszemben, hogy az egészség, és annak megoldási feladatait sikeresen bejártuk.

Viszont a lelki betegségek, egy olyan speciális megoldást kérnek, amelyekről szintén kell beszélnünk, s amelyek fizikai tüneteket is produkálnak azért, hogy felfigyeljünk rájuk, megoldást kérnek. Szakembereink segítenek, szinte minden esetben, azért szinte, mert ehhez a megvalósíthatósághoz szükséges az elszántság, az akarat, és a türelem. Minden más, máris adott.

Ne feledjük, egyébként minden ember tud tanácsot adni, vagy valami gyógyfőzetet és egyéb okosságot, de mégsem biztos a siker.

Mi már több mint 20 éve jelen vagyunk, igaz, a nagy hangok mögött, mert mi nem bizonyítani akarunk, hanem tenni, és megoldani. Nekünk minden ember értékes gondolat, aki csak akkor tudja kifejezni önmagát, ha a test s vele a lélek szabadon és egészségesen szárnyalhat. Rajta, tegyen érte akár Ön is…

A regisztráció által egy olyan közösségbe juthat, amely már tudja, ez mivel jár.

Csak az innovatív elfogadó, és célkereső gondolat juthat tovább…a gondolat teremtő fegyver a tanult elmében, szeretetet és békés megértést okoz a “sebzése”.

Október, az egyik legjellemzőbb őszi hónap

Ilyenkorra, ha ugyan még, vagy már nem tudtak bennünket leverni a különböző válfajú vírusok és bacik, most újult erővel még a fagyok előtt beköszönnek. Nem utolsóként említjük a megelőzés szót, hiszen szervezetünk csak abban az esetben tudja könnyedén lepasszolni a támadásokat, ha jól felkészült, dús vitaminháztartással rendelkezik.

1-sokkal gyorsabb a visszacsapás a betolakodóval szemben

2-sokkal nagyobb a hatékonyság a támadási ill. a védekezési területen.

3- a megelőzés mindig sokkal hatékonyabb, mint az utólagos kapkodás.

A pollenek ideje lejár, de a megelőzés itt is aktuális, a téli időszakban is, erre a GreenP jótékony hatása a lehetséges megoldás, hogy tavasszal a kellemes idő szépsége jusson eszünkbe, és ne a zsebkendő, a tüsszögés, a folyamatos orrfolyás, stb..

A nagy hatékonyságú C vitamin készítményünk jelen van a mindennapok kihívásaira.

Kapinzul készítményünk, a cukorbetegek bástyája is lehet, amennyiben beiktatja a mindennapjaiba.

Prekol a sikersorozat nagyágyúja mindenképpen szót érdemel, a sokoldalúságával, és mélyenható hatásmechanizmusával, amellyel szinte verhetetlenné teszi s szervezetet, tisztít, regenerál, javít, és frissít…egy jótékony bomba, amelyben ötvöződnek a testnek fontos adalékai.

Mi várjuk szeretettel kedves leendő és már vendégkörünkben rendszeresen visszatérő Vándorainkat is.

Nemsokára vége a nyárnak…

S vele előjönnek azok a dolgok amelyek fontossá válnak a közelgő többi évszak szempontjából. Itt az idő feltölteni a test raktárát, és félelem nélkül, egészségben fürödve könnyedebb életet élni. Lehet e nélkül is, és amikor az ember a rendelőben 3-4 órás várakozás után bejut oda, ahol “gyógyszert” kap a bajra, viszont….a többit úgy is ismeri mindenki. Fontos dolgot végeznek az orvosok is, de legalább annyi felelősségünk van önmagunkkal szemben. Örülni, könnyeden venni csak egészségesen lehet bármit, betegen viszont kiszolgáltatottá válik a szervezet….

Iskolakezdet diákoknak NAPIPRO-val, agyserkentés AKTIKALC néven, frissebben, hipergyors memória és megoldó gondolkodás…

 

A nyár is ugyanúgy, mint a többi évszak, a test számára ugyanúgy igényli a törődést, a vitaminháztartás meglétét, és feltöltését. Talán egy kicsit a meleg és a szabadságolások idején feledésbe merülhet a tény, hogy csak a megfelelően és minőségűvel telített test, amivel lehet szabadon és egészségben létezni. Nem elvetendő, hogy amennyiben nincs egészség, nem lehet teljes maga az élet sem. Erre segítségül, a PREKOL, a leginkább alkalmas, s a pollenszezonban járva, az arra érzékenyeknek a GreenP lehet a legokosabb megoldás kiegészítésül, hogy a séták korlátok nélkülivé legyenek.

Nagyon sok ember szenved a pollenek okozta testreakciók miatt. Nekik ajánljuk a GreenP készítményt, amely számos jó tulajdonságai mellett fő erősségeként a túlreagáló szervezetet elcsendesíti, lenyugtatja. emellett felerősíti az őssejt termelést. Elsősorban megelőzés szinten a leghatásosabb.

Nem megfelelő az inzulintermelése…? Az első jelektől kezdve a KAPINZUL az ajánlott kiegészítő, amely összetettsége és javítóképessége által, a megelőzésben – stabilizálásban – csökkentésben – megszüntetésben is hathatós szerepet játszik.

Nyár, a baktériumok és vírusok ezen időszaka

Az immunrendszer mindig, minden pillanatban ki van téve a külső támadásoknak. Erre, amennyiben megfelelően erős és gyors, kordában tudja tartani a betolakodókat. de meddig…? Amíg az akár egy pillanatnyi elgyengülése is okozhat rizikót, hogy a gyenge pajzson a betolakodók azonnal támadhatnak. Ennek a végeredménye, egy egy adott fertőzés okozta betegség. A szervezet védekezőképessége ingadozó, aki nem fogyaszt kellő mennyiségű és hatékonyságú vitamint, amelyet a korszerűnek nevezett táplálkozás hiányossága nem fed le, így a kényszerűség amellett szól, hogy aki tudatosan védi, építi, és óvja a testi épségét, a megfelelő vitaminháztartást kell önmaga számára biztosítani. Erre egy alternatívaként a PREKOL a legnagyszerűbb biztosíték, hogy a legmegfelelőbb, és hatékonyságában verhetetlen, gyorsan beépülve a kellő erőnlétet biztosítja még azok számára is, akik éppen egy betegségből épülnek fel, vagy egy műtét utáni lábadozásban, gyors regenerációt szeretnének. Gyermekek számára ideális, szüleinknek egyenesen szinte kötelezőnek kellene, hogy a napi rendszeres fogyasztásban részt vegyen. Eredményei…? Boldogság, megelégedettség, erősebb önbizalom, s a határtalan egészség 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük