Konzultáció

A vírusjárvány okozatakénti nehézségek könnyítése érdekében minden szolgáltatásunk, és termékeink 50% kedvezménnyel vehetők igénybe, vagy rendelhetőek. A kedvezmény visszavonásig érvényben van.

Felhívjuk tisztelt figyelmedet arra tényre, mely szerint az alternatíváink elsősorban a megelőzésre fekteti a hangsúlyt, ugyanakkor a már meglévőségeket is a leghatásosabban próbáljuk megszüntetni.

Időpontokra foglalások csak regisztráció után lehetségesek, ezután egyeztetünk és a neved kezdőbetűivel kiírjuk (lefoglalod) az általad – veled leegyeztetett időpontot.

Hétköznapokon, 9 – 10 – 11- 12 – 14 -15 – 16 órai kezdetekkel, (kivéve vasárnap, ami szünnap, szombat, ami 9-10-11-12-14 órai lehetőségű).

Minden óra 50 perc konkét kezelést tartalmaz. Az árakról: 5.000Ft/ 50 perc

Feltételekről: -előre fizetéssel, tisztán, fertőzésmentesen, és lázas állapot mentesen lehetséges, más eltérő esetnél amelynél nem végezhető el, visszamondható.

Állapotfelmérés, kezelés nélkül 2.500Ft/30 perc. Mindenki számára önkéntes, a feltételek elfogadását jelenti a lefoglalás, amely bánatpénz megfizetését jelenti abban az esetben, vagyis amennyiben nem jelenik  meg a lefoglalt időszakban és az legalább 48 órával előbb nem mondja le telefonon, vagy emailban. Ennek elmaradása, gondolom egyértelmű  – mindennemű kizárást von maga után.

Leszögezem, a közösségbe kerülni könnyű, de a kikerüléssel járó bizalomvesztés nehézkessé és lassúvá – lehetetlenné teszi a továbbiakat, vagyis inkább azon embereknek szánjuk a lehetőséget aki akar is valamit kezdeni a Lehetőséggel.

Van visszakerülési rész lehetőség ugyan(!), de ezt az infót azok számára tartogatjuk, akik idáig eljutottak.

De, csak pozitívan 🙂

                                                            Oké, 2020,április havi

“a személyi higiénia MINDIG és MINDENKOR kiemelkedően fontos”

04.21 (kedd) -még nincs foglalás

04.25 (szombat) -még nincs foglalás

04.26. (vasárnap) szünnap

Hangsúlyozottan felhívom a figyelmet arra, hogy aki nem regisztrál, felesleges időpontot kérni, nem lehetséges.

Aki regisztrált és lefoglalni szeretne, legkésőbb 3 napot megelőzően(72 óra) jelezze, hogy biztosan le tudja foglalni (torlódás esetén az először jelezte). Fenntartjuk ama jogot, miszerint bármelyik lefoglalt időpontot, az előre nem látott közbejövő helyzet elhárítása végett, bármikor visszamondhatom, de egy másik közeli időpontú leegyeztetésre jogosulttá válik a lefoglaló. Köszönöm a figyelmed (Szivák Zoltán)