Augusztusban…

Szép napokat Mindenkinek!

Egészségben és gondoktól mentesen, könnyű az élet.

Na igen, ezért hogy ez igaz legyen, tenni kell.

Önmagunkkal szemben mindig a legnagyobb prioritásnak kell lennie, hiszen a legfontosabbak önmagunknak vagyunk.

Bár ezerrel nyomja a nyár, mégis, csupán emlékeztetőül, a vírusok és baktériumok nem mennek el szabadságra, hanem új áldozatokat, új -letelepedésre alkalmas egyedeket keresnek.

Az immunrendszer erőnlétének megtartása, megerősítése mindennapi feladat. Vannak akik ugyan nem így gondolják, és elbagatellizálják ennek fontosságát, tegyék.

Számtalan lebetegedett ember keres meg bennünket, már már lehetetlen, nem visszafordítható idült leromlással, ezért nem győzzük hangsúlyozni, elsősorban a megelőzés a cél első állomása.

A PREKOL készítmény az egyik legnagyobb és hatékony védbástyája annak, hogy jobb eséllyel gyorsabb regenerációt érhessünk el.

Akik asztmatikus, vagy allergiás tünetekkel küzdenek, mihamarabbi megelőzési célú Ezüst- Kolloid (EK), és GreenP készítményekkel tudják a tüneteket mentesíteni, és hosszabb távon jó eséllyel megszüntetni.

Magas vérnyomásra kezdetnek a Kapinzul-Hadidra készítmények a legalkalmasabbak, de önmagukban nem tudnak teljes hatást elérni, amennyiben életmód, és étkezési szokások nem változnak.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek /a plusantigen.hu csapata/

Júliusban

Helló minden kedves olvasónak!

A nyár teljes erővel tombol, és a rémísztgetés is lassan a tetőfokára áll. COVID-19.

Lassan már mindenki tudja mi is ez. Meglehet valóság van ez a vírus, ám mivel sokkal több a hazugság körülötte,mára szinte mindenki nevetségesnek tartja.

Persze ezt akkor tehetné meg, ha a saját testét mindenki olyan vitamindúsan tartaná, hogy ezen nevethessen. Ehhez képest egy jóval enyhébb lefolyású is komoly gondokat okozhatnak sok embernél, de ezt a vészjelzést nem vesszük komolyan…pedig kellene. Egy vírus, amely ráébreszti (ha eddig nem tette volna) az embereket arra, hogy az egészség önmagában fontosabb önmaga számára mint bármi más, ám a penzhajhászás ma fontosabbnak tűnik. Tévedés, nem lehet fontosabb.

Egy alternatív, naturális megoldás erre a PREKOL, amely 36 alapvitamint tartalmaz, és minden olyan anyag benne van, amelyre a szervezetnek szüksége van, és olyan formában, hogy teljesen hasznosuljon. Csupán gondolkodás kérdése, hogy ki mit választ…kellemes nyarat, és felelős gondolkodást kívánok magam és a team nevében is…/Szivák Zoltán/

A nyár első hónapja-Június

Helló Mindenki!

Nyárindításként, remekel a természet 🙂

A sok eső és pára, na meg a frontok az arra érzékenyeket eléggé megviseli, de nézzük azt a szemszöget is, amely azt mondja:

-a migrénes jellegű, és fronthatási fájdalom enyhíthető, sőt meg is szüntethető. Nyilván itt arról beszélek, amikor felelősen állunk hozzá a dolgokhoz.

-A napi megfelelő vízmennyiség (tisztított vízzel) 2-3 liternyi egyenletes elosztással, vitaminháztartás feltöltése (PREKOL), savbázikus egyensúly rendezése (TLB-GYSL+), étkezési mértékletesség betartása, valamint a GREENP. nagyhatású készítmény használata, amely mintegy megtanítja a szervezetet, hogy a migrénes – görcsös állapotot hogyan küzdje le a test és ne újuljon vissza.

Gondoltam hogy ezek érthetőek, viszont azt veszem észre, hogy a patikákban az ezekre specializált “gyógyszerek” hatalmas mennyiségekben fogynak. Nem megoldás, vagy csak igen rövid távon, mert visszatér a fájdalom ismét.

Vajon tényleg ennyire nem érdekel senkit sem a természetesebb megoldás?

Nyilván, azonban remélhetően mind többen ismerik fel a természetesebb lehetőségeket.

Azt kérdezitek többen, hogy az általam felsorolt készítmények mennyire kemikáliák(?), sehogyan sem, naturális -vagyis a természetben is előforduló anyagokat használjuk fel az elkészítésükhöz, a trükkünk a sűrítésben rejlik, de ez csupán a méretezés miatt van, hogy a kapszulába beleférjen.   😉

Aktuális áraink ebben a hónapban is 50% mérséklésűek, Júliustól teljessé válik, tehát e hónap még kedvezőbb arra, hogy feltöltsd magad.

 

Május közepén

Amikor már minden a feje tetején áll, s az ember csak kapkodja a fejét, az őt ért impulzusok miatt, hazugságáradattal, félrevezetéssel, féligazságokkal, s nem létező majdani megoldásokkal…a tv ontja a jobbnál jobb “gyógyszereket” 🙁

Több éve nem nézek tv adást, még így is érnek ingerek- a rádión keresztül, így annak a hallgatását is abbahagyom.

A túlélésre, és újjáépítésre, a meglévő bástyáim megerősítésére összpontosítok.

Teszem ezt a szükséges kiegészítőkkel, mozgással, pozitív gondolatokkal, tervekkel, és MEGOLDÁSOK végrehajtásával.(Szivák Zoltán)

A jövőben egy merőben új, még nem tapasztalt -termékkel – szolgáltatással – megoldással jelentkezünk azon tagjainknak akiket nagyra becsülünk.

Egyenlőre annyit elárulhatok, hogy a neve FFE.

Elindulhat a találgatás, vajon mi lehet az.

Ötleteket várunk, s ha eltalálod, jutalomban részesítünk.

Reményeink szerint szept-okt-ben már több infó jelenik majd meg, külön oldalt szentelünk eme szerintünk nagyszabású projektünknek, amelyet – amennyiben a tesztek sikeresek, mint egy remek lehetőséget felkínálunk Nektek, mindenkinek személyes levelet küldünk róla. Hajrá, indulhat a találgatás. Egy apró segítségül, nem magyar szavakat rejtenek a kezdőbetűk.

Minden hónapban leírunk 1-et, az első június végén jelenik meg.

Itt van május

Helló Minden kedves Érdeklődőnek!

Nos, a pollenszezon elkezdődött, azt gondolom már el kellett volna azoknak az ellenanyagoknak kezdeni dolgozniuk, amelyeket a GREEN.P hatásosan tartalmaz.

Érdemes előzetesen elkezdeni szedni, hogy a szervezetet mielőbb a felkészültség állapotába juttassa, s majd a cél elérése az, hogy a szervezet megtanulja, hogyan védekezzen egyedül a továbbiakban. A GREEN.P ebben nagymértékben és hatékonyan vesz részt. Megtanítja a szervezettel, hogyan kell hatásosan -ugyanakkor allergiareakciók nélkül elviselni a terhelést.

Mint minden időszakban itt sem elhanyagolandó a vitaminháztartás rendbentartása, a megnövekedett mozgási igények fokozottan igénylik a feltöltést. Igaz, jórészében most a közelgő és már meglévő zöldség és gyümölcsszezonban a többségi részben mi is a rostos szerves anyagokat ajánljuk, viszont emellett érdemes a feltöltés kiegészíteni a PREKOL készítménnyel.

Ha mostanság ég a gyomra, refluxol, érzi a savasság okozta felmaródásokat a torokban a garatban a hosszabbtávú megoldása a TLB, amelyet a gyors -robbanásszerű GYSL+ azonnali beavatkozóként követ. Mindkét anyag fontos hogy jelen legyen, mert a savas étrend (ami általános) okozata nem elhanyagolandó.

Akinek a vércukor értékével ingadozása van, érdemes megfontolnia a KAPINZUL kiegyenlítő és mérséklő hatásmechanizmusát.

Vérnyomás csökkentésére többféle a kínálatunk, mivel ez eléggé sokrétű lehet az okozata, választékként az ALLISAT – HADIDRA – ZEYLA – CYMINUM.

Ezek az anyagok egyéb, antibakteriális tulajdonságaikkal megerősítik az immunvédelmet és hatásosan leküzdik az esetleges betolakodókat.

Vizesedik a szervezete, dagad a lába…?

ASPARA a gyors megoldása. Előnye a mesterséges készítményekkel szemben, hogy 100%-ban természetes növényi alapú.

NAPIPRO és AKTIKALC, elsősorban diákoknak és akiknek gyors és hatékony gondolokdás kell.

Csupán ajánlunk, hiszen a döntés az Ön kezében, megoldásainkkal hozzájárulunk a megfelelő felelős döntés meghozatalában, hiszen tudjuk a legnagyobb gazdagság az Egészség.

Tavasz közepén

A tavasz közepén, a természetes immunerősítés jelentősége felerősödik. Ugyanakkor a testsavassàgra is oda kell figyelni, vagyis kevés hús és savas üdítő, valamint a TLB, és vagy a GYSL+ bevitele javasolt. A kötelezvény -maga az élet minősége.

Motivációs előadó(k)!?!

Az elmúlt kb 3 hónapban, az egyre feltörekvő Sz. Péter pár előadását akarva akaratlan, megtekintettem.

Számos egyéb jó tulajdonság mellett azonban felfedeztem azt, ami az elejétől zavart. A mondatok közötti mondatokat és sugallatokat. Bár sok olyan dolgot elmond, amelyeket más talált ki, és ügyesen beleszövi a mondatai közé, így aztán az őt kántálók elkezdték bálványozni. Kedves tudatosodni vágyó emberek…nem ez a megfelelő út.

Kell beszélni róla, mert miközben azt hiszitek, hogy sokat segített Nektek, valójában csak a saját bankszámláját gyarapítjátok.

Miért…??!

Látom az írásokat, akik falják szavait, amelyről azt tartják, hogy minden szava igaz és szent.

Tévedés, súlyos tévedés.

Csak azt használja ki, ami a mai bálványozó emberből hiányzik…

“Az önmagad megbecsülése, elfogadása, és saját értékteremtésed.”

Pedig minden ott van benned, és mégis fizetsz azért hogy ezt egy ehhez hasonló karakter elmondja, leírja a “könyvében”, videóiban elmondja Neked…

Abszurd, bár a pozitív hozzáállás bennem is megvan, de ezt amit többek között ő is művel, már soknak találom. Csak egy kérdés feléd is…!?

Nem érdekes adat, hogy neki pillanatok alatt több mint 100m Ft-ja(!!!) lett azokból, akiknek inkább saját magukra kellene költeniük azt a pénzt…???

Azt mondod, ezt önmagáért fizeted meg neki?

Ez egy kétségbeesett, kapkodó, tétova – bálványimádó ember nézete. Persze ezen gyorsan lehet változtatni…Neked.

S ettől csupán addig vagy lelkes -de akkor nagyon, amíg a valóság vissza nem higgaszt, ekkor egy újabb előadásra mégy, mert kell aki saját magad helyett megerősít…

Gratulálok, hiszen folyamatosan fizetsz azért, ami benned is megvan de nem használod. És ez a felfedező – kipróbáló – megoldó ember…

Én itt teljes ingyenességgel, leírom Neked, hogy

“Értékes ember vagy, boldog – szeretetteljes – gazdag – szerencsés, és egészséges. Minden amire szükséged lehet itt van körülötted, csak ki kell nyújtanod érte a kezed!”

Ezt eddig ezek szerint vagy nem tudtad, vagy nem merted kimondani és elgondolni sem. Ez a leckéd most, tanuld meg, tedd a magad eszméévé.

Ugye milyen egyszerűen megy ez…? Csak legfeljebb Neked ezt többször el kell olvasnod ahhoz, hogy magadba ivódjon, de semmi gond, olvasd el annyiszor -amennyiszer a számodra szükséges.

Ha ezt elmered fogadni -be tudod fogadni a gondolataid és a mindennapjaid közé, akkor nem lesz külső emberre szükséged ahhoz hogy a lelki békéd és a megoldásokat megtaláld. Mindaddig viszont fizess, ha azt gondolod hogy nincs megfelelő forma, önmagad megbecsülése helyett.

Én nem biztatlak semmire és nem fogom erőltetni a jelenléted sosem, -ha annyira reménytelennek tűnő alkat vagy (saját bevallásod szerint), akkor maradjanak a Sz. Péter félék, akik hatalmasan meggazdagodnak belőled és társaidból.

Aki, tudatosodni akar -ingyen videokonferencia formájában, -szívesen látom és osztom meg vele, az úthoz vezető feltételeket és lehetőségeket. A választás és a lépés a tied.

Kiscsoportos konzultáció a skypen, a becsatlakozási kód: https://join.skype.com/mLhXR7FeUFjB

amennyiben nem tudsz becsatlakozni, más időpontban próbáld, az elérés korlátozott idejű. A későbbiekben pontosítani fogjuk, a konkrét időpontokat.

Az egészség – az akarat és ezek megvalósítása legyen Veletek! (Szivàk Zoltàn)

Megújulunk hamarosan.

Kedves Mindenki!

Honlapunk az igényekre igazodva hamarosan megújul, amely màs irànyból ad tàjékoztatàst, szolgàltatàst, és vàsàrlàsi lehetőséget. Addig is, amennyiben rövidebb időszakokra nem elérhetőek lennénk, kérjük megtisztelő türelmüket.

a “plusantigen.hu” team

A túl nagy, túl sok

Üdv Mindenkinek!

A nagyszàmú, àm sok esetben felesleges regisztrâciók miatt, a mai napon bejelentem, hogy a kezdeti regisztràlók között, 50 főt tudunk befogadni.

A bekerülés elbíràlàsi alapon következik be.

Arra kérünk benneteket, aki most nem kerül be, az email címét tároljuk, s amint a lehetőség engedi, felkeressük.

Hajrà, a visszaszàmlàlàs elkezdődött, a mostban 50 fő még jelentkezhet.

“Nem a nagysàg, hanem a megértés szàmít”/Szivàk Zoltàn/

 

Elmondom

Itt van bennem az ,amit hallanod kell, amit hallani akarsz, s amit megfogalmaztàl màr talàn de ki nem mondtad még soha.

Elmondom, és ha érdekel -meghallgathatod.

Miért…? Mert rólad, neked szól. Nem ismeretlen szavak, hanem igazsàgok, amelyekkel én màr szembesültem, és ma a lehetőség elhozza talàn szàmodra is a felismerést. 

Ahhoz hogy felszabadult légy, az utat meg kell tenned…magadnak.

Nem megvàltoztatni, felébreszteni a cél.

“engedd meg az Énednek, hogy Önmaga lehessen” /Szivàk Zoltán/