Média, ami a cenzúra…

Nem véleményezünk, csupán mutatunk.

Egy német kórházi orvos őszinte véleménye

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 55.RENDKÍVÜLI, ÉS AKTUÁLISAN IS NAGYON FONTOS NYILATKOZAT – amit látnia és végre megértenie kellene minden kétkedőnek vagy rettegőnek, de legfőképp a haszonleső politikusoknak!Egy német kórházi orvos őszintén elmondja véleményét a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan.Ezt tényleg kötelező lenne azoknak, akik még most sem értik, hogy valójában mire megy ki a játék!

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. május 17., vasárnap

Amerikai orvosok kritikája

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 76.Dr. Dan Erickson és Dr. Artin Massihi amerikai orvosok kritikus nyilatkozata a szájmaszk használatról.Többek között elmondják, hogy ők orvosként sem viselnek maszkot, csak akkut beteg esetében, mert értik a mikrobiológiát és erős immunrendszert szeretnének.Szerintük a baktériumflóra és a vírusok a barátaink, mert megvédenek a betegségektől, és utána eltűnnek. A vírusok és a baktériumok az immunrendszerünk természetes edzői!Vajon erről miért nem beszél a sok „okos” szakember, és miért csak a félelemkeltéshez értenek?

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. június 7., vasárnap

Angela Spelsberg epidemiológus nyilatkozata

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 112.Minden járványügyi korlátozás azonnal feloldható!ÉS EZ NEM VICC, hiszen Angela Spelsberg epidemiológus nyilatkozta ezt a német RTL tévécsatornának. Elmondta azt, hogy hibásan, még mindig a koronavírus járvány kezdetekor alkalmazott modellszámításokból indulnak ki, miközben azok az adatok már teljesen megcáfolódtak!Ez pedig annyit jelent, hogy minden olyan intézkedést, amik ezekre alapultak, azonnal fel lehet oldani.Elmondta azt is, a számok alapján jól látható, hogy a szezonális influenzához képest a koronavírus járvány jóval gyengébb és enyhébb lefutásu volt, mert az immunrendszerünk elég erős ahhoz, hogy ezzel a kórokozóval természetes módon megbírkózunk.Hangsúlyozta még, hogy a tömeges teszteléseket azonnal abba kell hagyni, mivel ezek nem adnak megbízható eredményt. Valamint egyértelműen hibás volt az a feltételezés is, hogy a koronavírussal szemben az immunrendszerünk semmilyen formában nem védett.Végsősoron megállapítható, hogy a koronavírus az enyhe lefolyású infuenza-megbetegedések közé sorolható! Ezt mutatja az elhunytak kb. 9 ezres száma is, ami korábbi az infuenza szezonokban a 25 ezer főt is elérte. Ebből következően pedig minden járványügyi korlátozás azonnal feloldható!Vajon ez az információ mikor fog eljutni a sok okosabbnál okosabb hazai szakemberhez, a korlátolt politikusokhoz, és a járvány-hisztériát gőzerővel terjesztő médiához?

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. szeptember 6., vasárnap

Egy belgyógyász orvos felhívása

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 111.Ez a videó rendkívül fontos információkat tartalmaz, amiket mindeddig elhallgattak előlünk a koronavírus „járvány”, és a hozzá kapcsolódó „védőoltás” kampány során, ezért FELTÉTLENÜL NÉZD MEG, ÉS OKULJ BELŐLE!Olyasmiről döntöttek a fejünk felett, ami örökre meghatározza és befolyásolja majd az egészségünket, az életünket és a sorsunkat, de az utódainkét is. Ez teljesen felforgat mindent, és nagyon rosssz irányba vinné a jövőt!A felhívásban Dr. Carrie Madej belgyógyász orvos mondja el mindazt, amit a COVID vakcinákról megtudott. Ezek nyilvánvaló összefüggések, nem pedig egy sarlatán meséje, amit ilyenkor a járványhisztériát kiszolgáló hazug média előszerettel mondani szokott. Egy olyan felelős és hozzáértő szakember nyilatkozata ez, aki már 20 éve gyógyít, és nem politikai megrendelés miatt emeli fel a hangját, hanem az emberek egészségének megőrzése érdekében!Ha valaki, akkor a doktornő jól tudja, hogy miről beszél…Itt az ideje megérteni, hogy a „világjárvány” cirkuszt, milyen okból találták ki nekünk?Most már tenni kell ez ellen, a gyermekeink és unokáink jövője miatt, mindazokért, akiket szeretünk!

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. szeptember 5., szombat

Készül a koronavírus elleni védőoltás Magyarországon

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 82.Készül a kötelező koronavírus elleni védőoltás Magyarországon!Dr. Merkely Béla, a SOTE rektora jelentette be, hogy lesz kötelező védőoltás hazánkban. Meglepő ez a gyorsaság, ezek szerint a tesztelők a beoltottak lesznek? Kísérleti nyúlnak lenni elég veszélyes…Olyan oltást akarnak beadni, ami felborítja a nemzetközi gyógyszerkutatási szabályokat. Nincs éveken át tartó tesztelés, és ami a megdöbbentő, a tesztalanyok maguk az állampolgárok lesznek. Ráadásul egy olyan vírus ellen, ami messze meg sem közelíti az influenza veszélyességét!Hallgassa meg Dr. Wolfgang Wodarg professzort, és utána döntse majd el, hogy kéri-e az oltást? Világosítson fel másokat is ennek a veszélyeiről!Vajon milyen politikai, és mekkora anyagi érdekek állnak ezek mögött?EMBEREK, ÉSZNÉL KELL LENNI, MERT INNENTŐL MÁR AZ EGÉSZSÉGÜNK ÉS AZ ÉLETÜNK A TÉT!

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. június 24., szerda

Így készül a szájmaszk

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 67.CSAK HOGY TUDJÁTOK – ha még mindig hisztek benne!Így készülnek a „steril” szájmaszkok, amiről azt hiszik az emberek, hogy megvédi őket.A rabszolgamunkával fillérekért és gusztustalan körülmények között Távol-Keleten legyártott maszkok így készülnek, és ezt teszik a szájukhoz a fertőzéstől rettegők, ne hogy betegek legyenek!Van aki még hisz a csodákban, és a koronavírustól vagy bármitől megmentő szájmaszkok „erejében” és hatékonyságában?ÉBRESZTŐ KEDVES MEGFÉLEMLÍTETT EMBEREK, mert ez sem más, csak egy jól kitalált üzlet, amin néhány „valakikhez közeli” cég most szépen meggazdagodik, amíg Ti nevetségessé téve magatokat hordjátok az olcsó pénzért behozott szemetüket…

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. május 23., szombat

Az oltásokban lévő alumínium hatásai

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 63.Az oltásokban található alumíniumnak az emberekre, de különösen a gyerekekre gyakorolt hatásairól nyilatkozik az a kutató, akinek azóta sem támadták vagy cáfolták meg a vizsgálati eredményeit!KÖTELEZŐ VIDEÓ AZ OLTÁST NAGYON VÁRÓL SZÁMÁRA – és talán ezután majd gondolnak a gyerekeikre is, nem csak a hírműsorok „biztos mindig igazat mond” nyájas szereplóire…

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. május 19., kedd

Tiltakozások világszerte!

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 47.Elkezdődtek a tiltakozások világszerte!Az elmúlt héten szinte minden országban megmozdulások volta a koronavírus miatti értelmetlen korlátozó intézkedések megszüntetése miatt. Egyre több szakember áll ki bátran a nyilvánosság elé, és mondja el az igazságot a média és a politika manipulált információival szemben.Hazánkban sajnos csak kevesen merik ezt még felvállalni, pedig előbb vagy utóbb az igazság mindenhol ki fog derülni! Addig is mindenki tájékozódjon, ne csak nézze a történéséket.A VIDEÓBAN TALÁLHATÓ HELYSZÍNEK SORRENDJE IDŐRENDBEN A KÖVETKEZŐ:0:08 – Lansing – Michigan (USA)0:34 – Augusta – Maine (USA)0:56 – Stuttgart – Germany1:13 – Munich – Germany1:29 – Berlin – Germany1:41 – Sacramento – California (USA)2:07 – Huntington Beach – California (USA)2:39 – San Diego – California (USA)3:01 – Ventura – California (USA)3:24 – Brasilia – Brazil4:06 – Ljubljana – Slovenia4:30 – Maribor – Slovenia4:55 – Poznan – Poland5:13 – Toronto – Ontario (CAN)5:32 – Vancouver – British Columbia (CAN)5:47 – Winnipeg – Manitoba (CAN)6:10 – Edmonton – Alberta (CAN)6:25 – Trenton – New Jersey (USA)6:57 – Rochester – New York (USA)7:17 – Carson City – Nevada (USA)7:38 – Concord – New Hampshire (USA)8:02 – Beirut – Lebanon8:29 – Hong Kong8:55 – Belgrado – Serbia9:28 – Kiev – Ukraine9:45 – Chayanda – Sakha-Yakutia – Russia10:00 – Plateau Residence – Nigeria10:21 – Sangrareddy – Hyderabad – India10:39 – Tel Aviv – Israel (Correct: Video shows protest against government forming)11:00 – Chicago – Illinois (USA)11:15 – Springfield – Illinois (USA)11:29 – Salem – Oregon (USA)12:00 – Raleigh – North Carolina (USA)12:21 – Indianapolis – Indiana (USA) (Correction)12:35 – Seattle – Washington State (USA)

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. május 11., hétfő

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 47.

Elkezdődtek a tiltakozások világszerte!

Az elmúlt héten szinte minden országban megmozdulások voltak a koronavírus miatti értelmetlen korlátozó intézkedések megszüntetése miatt. Egyre több szakember áll ki bátran a nyilvánosság elé, és mondja el az igazságot a média és a politika manipulált információival szemben.

Hazánkban sajnos csak kevesen merik ezt még felvállalni, pedig előbb vagy utóbb az igazság mindenhol ki fog derülni! Addig is mindenki tájékozódjon, ne csak nézze a történéseket.

A VIDEÓBAN TALÁLHATÓ HELYSZÍNEK SORRENDJE IDŐRENDBEN A KÖVETKEZŐ:

0:08 – Lansing – Michigan (USA)
0:34 – Augusta – Maine (USA)
0:56 – Stuttgart – Germany
1:13 – Munich – Germany
1:29 – Berlin – Germany
1:41 – Sacramento – California (USA)
2:07 – Huntington Beach – California (USA)
2:39 – San Diego – California (USA)
3:01 – Ventura – California (USA)
3:24 – Brasilia – Brazil
4:06 – Ljubljana – Slovenia
4:30 – Maribor – Slovenia
4:55 – Poznan – Poland
5:13 – Toronto – Ontario (CAN)
5:32 – Vancouver – British Columbia (CAN)
5:47 – Winnipeg – Manitoba (CAN)
6:10 – Edmonton – Alberta (CAN)
6:25 – Trenton – New Jersey (USA)
6:57 – Rochester – New York (USA)
7:17 – Carson City – Nevada (USA)
7:38 – Concord – New Hampshire (USA)
8:02 – Beirut – Lebanon
8:29 – Hong Kong
8:55 – Belgrado – Serbia
9:28 – Kiev – Ukraine
9:45 – Chayanda – Sakha-Yakutia – Russia
10:00 – Plateau Residence – Nigeria
10:21 – Sangrareddy – Hyderabad – India
10:39 – Tel Aviv – Israel (Correct: Video shows protest against government forming)
11:00 – Chicago – Illinois (USA)
11:15 – Springfield – Illinois (USA)
11:29 – Salem – Oregon (USA)
12:00 – Raleigh – North Carolina (USA)
12:21 – Indianapolis – Indiana (USA) (Correction)
12:35 – Seattle – Washington State (USA)

Dr. Lenkei Gábor véleménye a koronavírusról

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 46.Egy korábbi videó, de a lényeg ettől teljesen független – és be is igazolódott…Dr. Lenkei Gábor összefoglalója és véleménye a koronavírus hisztériáról, és elmondja azt is, miért nem kell félni.„Akár egy kád koronavírusban is megfürödhetek, akkor sem kapnám el… Miért? A Válasz a videóban…Ajánljuk megnézni mindenkinek!

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. május 11., hétfő

A COVID-19 leleplezése

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 37.DÖBBENETES VIDEÓ, ami mindent felülírhat a koronavírusról!Dr. Andrew Kaufman, aki többek között fertőzésekkel és vírusokkal foglalkozik, megvizsgálta laboratóriumban a hivatalosan COVID-19 vírusnak, azaz koronavírusnak nevezett genetikai anyagot, majd ezután mintát vett tüdőbeteg emberek tüdőfolyadékából, és megvizsgálta az abban található exosomes genetikai összetételét.(Exoszómák – jelzőhólyagocskák, funkciójuk szerint egy módja az intercelluláris – sejtek közötti – kommunikációnak.)Ezt követően elektronmikroszkópos vizsgálatok során megállapította, hogy a koronavírus és az exosomes mindenféle szempontból azonosak, és ráadásul még ugyanahhoz a sejt receptorokhoz is kapcsolódnak.Dr. Andrew Kaufman egyértelműen meghatározta, hogy a koronavírus és az exosomes egy és ugyanaz! Tehát akik ezt az egész világjárvány hisztériát gerjesztették nem csináltak mást, mint vették ezt a természetes immunreakció következtében termelődő anyagot, az exosomes-t, és új nevet adtak neki, így lett belőle COVID-19, vagyis a koronavírus…Most gyakorlatilag mindenhol az exosomes-t tesztelik, és innentől kezdve annyi embert tesztelnek pozitívra, amennyit csak akarnak, és így tudják manipulálni a statisztikákat is, ugyanis a környezetünkben lévő káros hatások folyamatosan beindítják az immunreakciót bennünk, emellett pedig az emberiség felének van valami fajta krónikus betegsége is (szívbetegség, tüdőbetegség, rák stb.), amik szintén az exosomes termelődését okozzák a szervezetben.Ezért van az, hogy a hírekben és a TV-ben mindig csak a tesztelésről beszélnek, az újabb, „egyre jobb” tesztekről, és persze arról, hogy ezt mindenkinek meg kellene csináltatnia.Dr. Andrew Kaufman szerint a Covid-19-nek nevezett valami nem egy vírus, és csak a nagy nyilvánosság segíthet feltárni az igazságot!

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. május 4., hétfő

Dr. Andrew Kaufman, aki többek között fertőzésekkel és vírusokkal foglalkozik, megvizsgálta laboratóriumban a hivatalosan COVID-19 vírusnak, azaz koronavírusnak nevezett genetikai anyagot, majd ezután mintát vett tüdőbeteg emberek tüdőfolyadékából, és megvizsgálta az abban található exosomes genetikai összetételét.
(Exoszómák – jelzőhólyagocskák, funkciójuk szerint egy módja az intercelluláris – sejtek közötti – kommunikációnak.)

Ezt követően elektronmikroszkópos vizsgálatok során megállapította, hogy a koronavírus és az exosomes mindenféle szempontból azonosak, és ráadásul még ugyanahhoz a sejt receptorokhoz is kapcsolódnak.
Dr. Andrew Kaufman egyértelműen meghatározta, hogy a koronavírus és az exosomes egy és ugyanaz! Tehát akik ezt az egész világjárvány hisztériát gerjesztették nem csináltak mást, mint vették ezt a természetes immunreakció következtében termelődő anyagot, az exosomes-t, és új nevet adtak neki, így lett belőle COVID-19, vagyis a koronavírus…

Most gyakorlatilag mindenhol az exosomes-t tesztelik, és innentől kezdve annyi embert tesztelnek pozitívra, amennyit csak akarnak, és így tudják manipulálni a statisztikákat is, ugyanis a környezetünkben lévő káros hatások folyamatosan beindítják az immunreakciót bennünk, emellett pedig az emberiség felének van valami fajta krónikus betegsége is (szívbetegség, tüdőbetegség, rák stb.), amik szintén az exosomes termelődését okozzák a szervezetben.

Ezért van az, hogy a hírekben és a TV-ben mindig csak a tesztelésről beszélnek, az újabb, „egyre jobb” tesztekről, és persze arról, hogy ezt mindenkinek meg kellene csináltatnia.
Dr. Andrew Kaufman szerint a Covid-19-nek nevezett valami nem egy vírus, és csak a nagy nyilvánosság segíthet feltárni az igazságot!

ELKAPTAM A KORONAVÍRUST! – Ez történt velem.

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 27.MI LENNE, HA TÉNYLEG SÚLYOS JÁRVÁNY VOLNA?Egy megdöbbentő, de annál tanulságosabb videó készült arról, hogyan kezelik a valóságban a koronavírus „helyzetet” a magyar hatóságok!Történet egy fiatalemberről, aki külföldről hazatérve egy hajón kapta el a koronavírust. Azóta persze meggyógyult, hiszen ez nála sem jelentett súlyos problémát, annál inkább az azt követő hajmeresztő, vagy inkább tragikomikus dolgok!A videóból az is kiderül, mi történik a „mókásra” sikerült tesztelés után, amikor elkezdik kezelni a helyzetet a magyar hatóságok. Még szerencse, hogy nincsenek komolyabb problémák, mert lehet ebbe halnának bele…

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. április 29., szerda

Mi a Covid-19 korona"vírus"?

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 22.A KORONAVÍRUS VALAMI EGÉSZEN MÁS?Dr. Andrew Kaufman szerint a Covid-19-nek nevezett valami nem egy vírus, és csak a nagy nyilvánosság segíthet feltárni az igazságot!Tudományos kutatását ebben a videóban szemléltette és foglalta össze.Dr. Andrew Kaufman hivatalos weboldala itt érhető el: https://andrewkaufmanmd.com

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. április 28., kedd

Puzsér a járvány következményeiről beszél

TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK A MÉDIA HATÁSVADÁSZ ÉS FÉLREVEZETŐ HÍREI HELYETT 13.A koronavírus járvány lehetséges politikai, gazdasági és társadalmi következményei.Puzsér Róberttel Nagy Márton beszélget.

Közzétette: Vírusmentesítés – 2020. április 23., csütörtök

Most egészen normálisakat mond…
Nagy tiszteletünk dr Lenkei Gábor – és munkássága iránt,
s bár sokan támadják, nem a véletlen műve ez sem… lássuk hát: