Archívum, ahol előző bejegyzéseink találhatóak.

Ezen az oldalon az eddigi publikálások találhatóak, az írás idejének feltüntetésével.
Ezek mindegyike magán szellemi tulajdon, de a tulajdonos engedélyével továbbpublikálható, a szerző és honlap cím(forrás) jelölésével együtt.
Az itt leírtak mindegyike szemléletünket tükrözi a mával és annak kihívásaival. Nem követünk semmiféle irányzatot, csupán a mi értékteremtő gondolatainkat osztjuk meg. Bármihez kapcsolható írásaink csupán egyéni szemléletet takar, de mindegyike cáfolhatatlan tényeken alapuló, vagy bemutatására készek vagyunk.
Olvass kedvedre, reméljük hasznos dolgokat találsz.

2020-09-26
Október
Pollenek ekkor is szabadulnak ki, az ezekre érzékenyek tapasztalni fogják.
Október eleje még a nyárutót emlékezteti a nappali meleggel, de már a hűvös reggelekkel. Fokozódik, a meghűléses megbetegedések száma.
A C vitamin fontossága nem elhanyagolható egész évben!
Emellett a többi, a szervezet számára fontos energiatartalék vitaminok bevitele is nagyon ajánlott.
A komplex PREKOL készítmény, az egyik legalkalmasabb eszköz arra, hogy a szervezetünk rugalmasan kezelje a kihívásokat.
Cukorbetegeknek ajánlott a KAPINZUL készítményünk, amely segíti helyreállítani az inzulintermelést.
Magas vérnyomásban szenvedőknek a HADIDRA – ZEYLA – CYMINUM készítményeket ajánljuk szeretettel.
Mint mindig, felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy önmagában egyetlen készítmény sem tud 100%-ot teremteni, amennyiben életmód váltás nem következik be.
Tehát szükséges a mozgás, a változatos és csak a szükséges étkezések beiktatása, a szűrt, enyhe lúgos víz, vagy vízfüggő folyadék bevitele min. 2 liter/ nap.

2020-09-06
Ősszel…
Kedves olvasó!
Lassan a közepe a szeptembernek, a történelem soraiban a második hullámként emlegetett vírusjárvány ideje… Sok ellene szóló anyagot áttanulmányozva, még mindig a vitaminraktárak feltöltése, és megfelelő szinten tartása tűnik a legmegfelelőbbnek. A természetes kiválasztódás, és kiváló immunitás, annak gyors reagálása teszi lehetővé a túlélést, a regenerációt, a következőekre való intenzív felkészülést. Nincs halálos vírus, csak halálos butaság, vagy konokság. Számtalan esetben halljuk: én sose szedtem semmiféle kiegészítőt még se vagyok beteg…. ezen emberek némelyike már az intenzíven fekszik…vannak olyan esetek, ahol más egyéb módon megkapja a szervezet az immunitás felerősítéséhez elengedhetetlen vegyületeket, ám ez a szám ~ 1 : 250.000-hez. Ez rossz arány. Persze nincs kötelezetség…

Nem vagyunk vallásosak, a tudomány és élettapasztalat által gyűjtöttekkel adunk, és állítunk elő olyan készítményeket, amelyek segíthetnek abban, hogy az életet annak teljességében megélni tudjuk. Habár ez az emberiség többségének nem jut el a tudatáig (sem).

Mi elsősorban az embert tekintjük egy olyan alapnak, amelyben a legfőbb a saját egészsége, annak megóvása, regenerálása. Innen kezdődik az élet…

Az ellazító (valóban ellazító) masszázs, minimum 1 órás, vagy több, a kevesebb csak placebó – csupán tünetet kezel…(talán). Elsősorban ismertetni szeretnénk tudásunk, és az ezekhez szervesen kapcsolódó készítményeink.

Elérhetőségeinken minden érdeklődőt szeretettel fogadunk, gyorsabb ütemért pedig regisztrálhat.

2020-08-28
Szeptemberi kezdő téma
Sokadszorra is, és nem utoljára, a vitaminok életeket menthetnek. Nélkülük vitaminhiány okozataként immunhiányos állapotok lépnek fel, amelyek folyamatosan gyengítik a gazdatestet, ami által a külső támadásoknak nem tud a szervezet megfelelően ellenállni.

Sosincs késő elkezdeni, viszont minden pillanatért kár, amelyet ezek nélkül vegetálunk át.

Sokan vannak olyan “újokos” emberek, akik végtelen ostobaságukban mindezekkel szembeállnak és fennhangon követelnek elégtételt arra, hogy amiről mi is beszélünk – mi tudjuk az igazunk, igazolható gyógyhatásaink.

Mi csak alapigazságokat tartunk szem előtt, és nem halljuk ezeket az embereket.

Persze tiszteletben tartjuk őket, de nem vesszük fel az általuk dobott kesztyűt, és az általunk preferált utat nem hagyjuk elveszni, mert ez az utunk…

Csatlakozni hozzánk egyéni meglátás kérdése, önkéntes alapú, és még így sem biztos a csatlakozás lehetősége, mert csak azok lehetnek tagjaink, akik tudnak és akarnak másként gondolkodni, tudnak eszméinkkel azonosulni.

Mi az “élni és élni hagyni – segíts felebarátaidon mint önmagadon – és ne pazarolj, viszont ne szűkölködj – valamint az élj emberként” gondolatainkat tartjuk megfelelőnek. és továbbadhatónak.
Iskolaszezon kezdődik, a gyerekek a nyári aggyal próbálnak meg tanulni 🙁 megsegítésként javasoljuk a AktiKalc készítményt, amely gyorsítja az agyi felfogást, javítja a memóriát, és éberré tesz -ami az órai munkák során előnyt jelenthet.

Az immunerősítés két bástyája a NapiPro, valamint a nagyágyú – a Prekol, amely a mindennapok hathatós kiegészítője lehet, bárkinek kor és nembeli hovatartozástól függetlenül.

Mint mindig ,tisztelettel felhívjuk arra a figyelmet, hogy rendelni csak regisztráció -s annak elfogadása után lehetséges.

A szezonális allergiák ellen ajánlott a GreenP. készítmény alkalmazása, amely lecsillapítja és megtanítja a szervezetet a megfelelő válaszra.

Bármely készítményünkről a regisztráció kötelezett oldalainkon bővebben informálódhat, további igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

“A szabad és teljes élethez kell az egészség. Éljen változatosan, étkezzen többször -kevesebbet, és ne tagadjon meg semmit önmagától, az önmaga keretein belül.” /szerző: Szivák Zoltán/

2020-07-31
Augusztusban…

Egészségben és gondoktól mentesen, könnyű az élet.

Azért hogy ez az előző igaz legyen, tenni kell.

Önmagunkkal szemben mindig a legnagyobb prioritásnak kell lennie, hiszen a legfontosabbak önmagunknak vagyunk.

Bár ezerrel nyomja a nyár, mégis, csupán emlékeztetőül, a vírusok és baktériumok nem mennek el szabadságra, hanem új áldozatokat, új -letelepedésre alkalmas egyedeket keresnek.

Az immunrendszer erőnlétének megtartása, megerősítése mindennapi feladat. Vannak akik ugyan nem így gondolják, és elbagatellizálják ennek fontosságát, tegyék.

Számtalan lebetegedett ember keres meg bennünket, már már lehetetlen, nem visszafordítható idült leromlással, ezért nem győzzük hangsúlyozni, elsősorban a megelőzés a cél első állomása.

A PREKOL készítmény az egyik legnagyobb és hatékony védbástyája annak, hogy jobb eséllyel gyorsabb regenerációt érhessünk el.

Akik asztmatikus, vagy allergiás tünetekkel küzdenek, mihamarabbi megelőzési célú Ezüst- Kolloid (EK), és GreenP. készítményekkel tudják a tüneteket mentesíteni, és hosszabb távon jó eséllyel megszüntetni.

Magas vérnyomásra kezdetnek a Kapinzul-Hadidra készítmények a legalkalmasabbak, de önmagukban nem tudnak teljes hatást elérni, amennyiben életmód, és étkezési szokások nem változnak.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek /a plusantigen.hu csapata/

2020-07-15
Júliusban

A nyár teljes erővel tombol, és a rémísztgetés is lassan a tetőfokára áll. COVID-19. A többség otthon kuksolva retteg… És vannak akik, mint mi is, kinn vagyunk a szabadban és semmi nem történik (vírusszinten).

Lassan már mindenki tudja mi is ez. Meglehet valóság van ez a vírus, ám mivel sokkal több a hazugság körülötte,mára szinte mindenki nevetségesnek tartja. A mi hitünk a vitaminháztartás megfelelő szinten tartásában van.

Persze ezt akkor tehetné meg, ha a saját testét mindenki olyan vitamindúsan tartaná, hogy ezen nevethessen. Ehhez képest egy jóval enyhébb lefolyású is komoly gondokat okozhatnak sok embernél, de ezt a vészjelzést nem vesszük komolyan…pedig kellene. Egy vírus, amely ráébreszti (ha eddig nem tette volna) az embereket arra, hogy az egészség önmagában fontosabb önmaga számára mint bármi más, ám a pénzhajhászás ma fontosabbnak tűnik. Tévedés, nem lehet fontosabb.

Egy alternatív, naturális megoldás erre a PREKOL, amely 36 alapvitamint tartalmaz, és minden olyan anyag benne van, amelyre a szervezetnek szüksége van, és olyan formában, hogy teljesen hasznosuljon. Csupán gondolkodás kérdése, hogy ki mit választ…kellemes nyarat, és felelős gondolkodást kívánok magam és a team nevében is…/Szivák Zoltán/

2020-06-16
A nyár első hónapja-Június

Nyárindításként, remekel a természet 🙂

A sok eső és pára, na meg a frontok az arra érzékenyeket eléggé megviseli, de nézzük azt a szemszöget is, amely azt mondja:

-a migrénes jellegű, és fronthatási fájdalom enyhíthető, sőt meg is szüntethető. Nyilván itt arról beszélünk, amikor felelősen áll hozzá a dolgokhoz bárki is.

-A napi megfelelő vízmennyiség (tisztított vízzel) 2-3 liternyi egyenletes elosztással, vitaminháztartás feltöltése (PREKOL), savbázikus egyensúly rendezése (TLB-GYSL+), étkezési mértékletesség betartása, valamint a GREENP. nagyhatású készítmény használata, amely mintegy megtanítja a szervezetet, hogy a migrénes – görcsös állapotot hogyan küzdje le a test és ne újuljon vissza.

Gondoltuk hogy ezek közérthetőek, viszont azt vesszük észre, hogy a patikákban az ezekre „specializált gyógyszerek” hatalmas mennyiségekben fogynak…
Nem megoldások, vagy csak igen rövid távon, mert visszatér a fájdalom ismét.

Vajon tényleg ennyire nem érdekel senkit sem a természetesebb megoldás?

Nyilván, azonban remélhetően mind többen ismerik fel a természetesebb lehetőségeket.

Azt kérdezik többen, hogy az általunk felsorolt készítmények mennyire kemikáliák(?), nos sehogyan sem, naturális -vagyis a természetben is előforduló anyagokat használjuk fel az elkészítésükhöz, a trükkjeink a keverékek összetettségében és a sűrítésben rejlik. 😉

2020-05-18
Május közepén
Amikor már minden a feje tetején áll, s az ember csak kapkodja a fejét, az őt ért impulzusok miatt, hazugságáradattal, félrevezetéssel, féligazságokkal, s nem létező majdani megoldásokkal…a tv ontja a jobbnál jobb “gyógyszereket” 🙁

A túlélésre, és újjáépítésre, a meglévő bástyáink(immunitás megfelelősége) megerősítésére kell összpontosítani.

Tesszük ezt a szükséges kiegészítőkkel, mozgással, pozitív gondolatokkal, tervekkel, és MEGOLDÁSOK végrehajtásával.(Szivák Zoltán)

A jövőben egy merőben új, még nem tapasztalt -termékkel – szolgáltatással – megoldással jelentkezünk azon tagjainknak akiket nagyra becsülünk.

Egyenlőre annyit elárulhatok, hogy a neve FFE.

Elindulhat a találgatás, vajon mi lehet az.

Ötleteket várunk, s ha eltalálod, jutalomban részesítünk.

Reményeink szerint szept-okt-ben már több infó jelenik majd meg, külön oldalt szentelünk eme szerintünk nagyszabású projektünknek, amelyet – amennyiben a tesztek sikeresek, mint egy remek lehetőséget felkínálunk Nektek, mindenkinek személyes levelet küldünk róla. Hajrá, indulhat a találgatás. Egy apró segítségül, nem magyar szavakat rejtenek a kezdőbetűk.

2020-05-07
Itt van május
Nos, a pollenszezon elkezdődött, azt gondolom már el kellett volna azoknak az ellenanyagoknak kezdeni dolgozniuk, amelyeket a GreenP. hatásosan tartalmaz.

Érdemes előzetesen elkezdeni szedni, hogy a szervezetet mielőbb a felkészültség állapotába juttassa, s majd a cél elérése az, hogy a szervezet megtanulja, hogyan védekezzen egyedül a továbbiakban. A GREEN.P ebben nagymértékben és hatékonyan vesz részt. Megtanítja a szervezettel, hogyan kell hatásosan -ugyanakkor allergiareakciók nélkül elviselni a terhelést.

Mint minden időszakban itt sem elhanyagolandó a vitaminháztartás rendbentartása, a megnövekedett mozgási igények fokozottan igénylik a feltöltést. Igaz, jórészében most a közelgő és már meglévő zöldség és gyümölcsszezonban a többségi részben mi is a rostos szerves anyagokat ajánljuk, viszont emellett érdemes a feltöltés kiegészíteni a PREKOL készítménnyel.

Ha mostanság ég a gyomra, refluxol, érzi a savasság okozta felmaródásokat a torokban a garatban a hosszabbtávú megoldása a TLB, amelyet a gyors -robbanásszerű GYSL+ azonnali beavatkozóként követ. Mindkét anyag fontos hogy jelen legyen, mert a savas étrend (ami általános) okozata nem elhanyagolandó.

Akinek a vércukor értékével ingadozása van, érdemes megfontolnia a KAPINZUL kiegyenlítő és mérséklő hatásmechanizmusát.

Vérnyomás csökkentésére többféle a kínálatunk, mivel ez eléggé sokrétű lehet az okozata, választékként az ALLISAT – HADIDRA – ZEYLA – CYMINUM.

Ezek az anyagok egyéb, antibakteriális tulajdonságaikkal megerősítik az immunvédelmet és hatásosan leküzdik az esetleges betolakodókat.

Vizesedik a szervezete, dagad a lába…?

ASPARA a gyors és hathatós megoldása. Előnye a mesterséges készítményekkel szemben, hogy 100%-ban természetes növényi alapú.

NAPIPRO és AKTIKALC, elsősorban diákoknak és akiknek gyors és hatékony gondolkodás kell.

Csupán ajánlunk, hiszen a döntés az Ön kezében, megoldásainkkal hozzájárulunk a megfelelő felelős döntés meghozatalában, hiszen tudjuk a legnagyobb gazdagság az Egészség.

2020-04-27
Tavasz közepén
A tavasz közepén, a természetes immunerősítés jelentősége felerősödik. Ugyanakkor a testsavassàgra is oda kell figyelni, vagyis kevés hús és savas üdítő, valamint a TLB, és vagy a GYSL+ bevitele javasolt. A kötelezvény -maga az élet minősége.

2020-01-30
Az influenza és társai
Mint minden típusú (vagyis a jelenben létező) vírus és kártékony baktérium elpusztítható az erős szervezet és immunitás megfelelősége esetén.
Mindazok, akik ingatag immunrendszerrel rendelkeznek totális veszélynek vannak kitéve.
Azonban egy felkészült védelemnél mindez kedvezően lezajlik, hiszen megfelelően jó – erős – és gyors válaszreakciót ad a szervezet. A megelőzés mindig hatásosabb, mint a már meglévő probléma megoldási folyamata. A célunk az írásunkkal a figyelem felkeltése, és nem a pánikkeltés.
A jelenben lévő vírusok és baktériumok sem erősebbek, mint a múltban már felbukkantak, viszont sokkal gyengébb az átlagember immunitása, immunválasza. Megoldásaink vannak, okot és gondolatot csak sugallhatunk, adni csak annak – aki kéri is. Kérdéseit elérhetőségeinken keresztül megválaszoljuk.

2020-01-19
Köpölyözés
Tisztelettel jelezzük Felétek, hogy köpölyözési lehetőség megnyílik a Számotokra a napokban, vagyis pontosan 2020-01-23-tól.

Aki nem ismerné a köpölyözés lényegét és annak jótékony hatásait, kérésére, emailben egy összefoglalót küldünk a részére. Előkészületben egy oldal, ahol részletes leírást olvashatsz, addig kérjük mindenki türelmét.

Rengetegen kerestetek meg most bennünket, ezzel a témával, s bár ismeretes volt, eddig nem tettük bele a lehetőségek tárházába, mert nem merült fel ennyi igény eddig.

“hamar rájöhetsz, hogy van máshogyan is…”/Szivák Zoltán/

“Az egészséges hozzáállást nem helyettesítik a fizikai testen végzett frissítések, a visszaesés gyorsasága megmutatja a mércét.”/Szivák Zoltán/