COVID-19-másik oldalról.

Nem konkrétan azért írunk le véleményeket, cikkeket teszünk be, hogy véleményt formázzunk, viszont a tisztánlátás is fontos. Kérjük az oltáshívőket, és vírushisztérikákat ne olvassák tovább a cikket, nem nekik készült, és elolvasása után kellemetlen mellékhatásként esetleg ráébrednek a valós eseményekre. Sajnos, ezt sem viccnek szántuk.

Összefoglalást még vagy már nem is érdemes csinálni, a pandémiás hazugságsztori egyre inkább napvilágra jut, a kérdés mára az, hogyan bűnhődjenek azok, akik kitalálták, és hogyan akik végrehajtották, vagy szerették volna. Ennél a pontnál kérjük tisztelettel az olvasót, egy percre mély gyásszal gondoljunk azon embertársainkra, akiket sajnos ez beszippantott, és kivégzett. Aztán egy második perc erejéig gondoljunk bele, akiket beoltottak -vajon velük mi lesz? Szerintünk mára ez is egyértelmű, hiszen világszerte egyre többen (oltottak) vannak a kórházakban, súlyos tünetekkel, amelyeket a vakcináknak nevezett méreg beoltása révén kell ezeknek az embereknek elszenvedniük. Talán nem mindegyikének, de a nagy többségének sajnos bizonyosan…

Amennyiben itt még nem olvastátok de tudtok valami hasonló és igazolható eset leírást, kérjük az email fiókunkba küldjétek el, vagy ha videó, és beilleszthető, akkor a linket. Köszönjük a fennmaradóak nevében.

Oké, konkrét esetek és felszólalásokat szemelvényezve:

Egy intenzív osztályon dolgozó betegápoló megosztott leírása  – “Hazudnak Neked. Az első hazugság az, hogy a vakcinák és maszkok az egyetlen fegyverek a koronavírus elleni küzdelemben. Az IVERMECTIN jól működik a vírus ellen.Azt akarják, hogy elhidd, hogy komoly válság van folyamatban. – Nincs válság, félelmet és pánikot keltenek, hogy az emberek rettegjenek. 4 állam 8 kórházában voltam, ebből 2-ben valóban sokan voltak, ám a többiben minimális volt a forgalom.

A valóság az, hogy az utóbbiak szinte üresek voltak -nemhogy túlterheltek.

A média erőszakos agymosást végez az embereken, érzelmileg manipulálva mindenkit. Úgy tudom, hogy az első kísérleti vakcinát(Sars-CoV-1) próbálták előállítani, az összes kísérleti állat elpusztult. Majd erre 11 hónap alatt

kifejlesztették az általuk biztonságosnak és szükségesnek kikiáltott Sars-CoV-2 elleni védőoltást (!?!?)

Egy általános vakcina kifejlesztése az eddigiekben 5-10- akár 15 évig terjedően volt…

Az is megfigyelhető, hogy a magas átoltottságú országokban elsősorban a teljesen (2 db) oltott emberek kerülnek be a kórházakba illetve az intenzív osztályokra, az ún. áttörő fertőzések miatt. Ez borzasztóan aggasztó.

A tüskefehérje, amit az oltás után a szervezet gyárt, károsítja a sejteket.

Sok szakértő kéri az oltási kampány azonnali leállítását.

Vannak máris biztonságos kezelések, és azonnal abba kellene hagyni a mérgek befecskendezését az emberekbe , gyermekekbe, terhes nőkbe, idősekbe.

Bűncselekmény az, aki akarattal, tudva hogy a mellékhatások mindenkinél jelentkeznek előbb vagy utóbb, erőszakos génterápiát alkalmaz.

A vakcinák egyike sem alkalmas, sem hatékony, sem biztonságos. Azt sem tudjuk, hogy milyen hatásuk lesz akár már 1-2 év után is, de tartunk tőle, hogy a fanatikusok némelyike, aki talán ellenállóbb és nem gyorsan -vagy intenzíven jelentkeznek a tünetei, önmagával bizonygatja a vakcinák biztonságát. Ezek őrültek, akik egy olyan -a média általi elfogultsággal rendelkeznek, akiket nem szabad komolyan venni, ezeket el kell zárni, mert betegek.

Tudd meg, a te kormányod az ellenséged, már akkor is ha minimálisan el kezd manipulálni. Reklámokkal, transzparensekkel, szórólapokkal, személyes megkeresésekkel, netán smsben, vagy felvett , sulykoló szövegzetű telefonhívással. A média is az ellenséged, a gyógyszeriper is az ellenséged. Ezek nem fognak leállni, amíg mi nem állítjuk le őket. Nem véletlen az sem, hogy az oltatlanokat most eltávolítják az egészségügyből, és más szektori közalkalmazottak is így fognak járni, majd ez minden termelői részre is kiterjed, hogy megállítsák a termelést, így még nagyobb káoszt okozzanak, s ezt teszik azért, mért a pánik és rettegett ember hibát vét előbb vagy utóbb… beoltatja magát, csak hagyják békén, de ezzel aláírva és leírva a saját létüket..

Azok az orvosok -virológusok, és immunológusok, akik azt mondják hogy ezek a szerek biztonságosak – mindeközben eszükben sincs beoltatni magukat…vajon miért??”

Gy K: Én is kényszerből adattam be a Janssent, mert csak egy oltást akartam -ha már muszáj…

Az oltás után elkezdtek jelentkezni a mellékhatások, 2 hónapra rá tombózisok, majd az ezekre kapott véralvadásgátló miatt gyomorvérzésem volt, és még ki tudja, hol ér ez véget..Eddig soha semmi bajom nem volt, a vírust sem kaptam el láthatóan, az oltás viszont már kétszer is majdnem az életembe került.

A F: Sokan teszik fel a kérdést, hogy oltás után az újonnan kialakult fájdalom/érzéskiesés/vérzések testszerte/vérzészavarok lehetnek e az injekciók hatásaként. Egyre világosabbá válik, hogy ezek a kísérleti injekciók több kárt okoznak mint maga az elméleti “gyilkos vírus”. Tehát mindegyike, igen még a leggyengébnek kimondott kínai is apró, legtöbbször mikroszkópikus méretű vérrögök keletkezését okozzák, még azon embereknél is akik egyébként azzal buzdítanak oltásra, hogy ők “jól vannak”, ami persze csak idő kérdése náluk is.Attól függően, hogy ezek a vérrögök mekkorák, vagy összetapadva aknak meg fő szevekben, szív, tüdő, máj, vese -ezek okoznak sokszor azonnali, míg másoknál elhúzódó későbbi tüneteket, súlyos szövődményeket. Mellesleg rengeteg olyan ma is praktizáló orvos van, aki -bár esküjükkel nem összeegyeztethetően, tudottan ártanak a betegnek, de ezt úgy dolgozzák fel, hogy egyszerűen letagadják. Mostaára tudjuk, hogy az a tüskefehérje, amit termeltetünk a szervezetünkkel, önmagában is ártalmas elsősorban a here/petefészek számára, hiszen elsősorban ott halmozódik fel ez a fehérje és a saját immunrendszerünk támadja meg a szöveteket, sőt terhességnél a placentát is. Az agy számára is, mivel vérárammal átfut a vér-agy gáton és”prion”-ként viselkedik vagyis agyvelőgyulladást tud okozni., nagyon hasonlót -mint a kergemarha-kór.Ehhez párosul még az a tény, hogy az oltottak orrgaratjában több a vírus, mint az oltatlanokéban ami arra utal, hogy antitest függő fokozás történik, ami minden valamirevaló virológus számára a rémálom.Azt jelenti, hogy nemhogy segítene az oltás, hanem veszélyeztet nagy mértékben… igen, bármelyik… sajnos egyenlőre csak annyit tudok közzétenni, hogy JOGOS többségében azok összeesküvés elmélete, akik előtte egészségesek voltak, és az oltás után ez megváltozott. Nem ítélek el senkit, akit félrevezetve, jóhiszeműleg oltatták be magukat, de azokat elítélem, akik ezekről a pácienseket nem kellően tájékoztatták. Az pedig a jéghegy csúcsa egyenlőre, hogy önkéntes alapon aláírásával igazolja oltáskor a saját rossz döntését valaki is.

É F: Az oltás után az izületi problémáim felerősödtekaz eddigi enyhe gerincsérvem mostanra elviselhetetlenül fáj, és nincs rá megoldásom.

K D: (shinopharm) 2 oltás után állati módon kezdett fájni a derekam fekvéskor. Éjszakákat nem aludtam a kíntól. Könyörögtem a páromnak, hogy dobjuk ki az ágyat mert biztos attól van. Kb 3 hétre a 2 oltás után olyannyira ödémás lettem, hoigy alig tudtam lábraállni. Pár napra rá a teljes jobb oldalam a hasamon és a hátamon is tele lett hatalmas hólyagokkal. Mindez olyan fájdalokmmal járt, hogy kínomban elmentem az ügyeletre. Övsömört állapítottak meg. Több mint 1 hónapba került, amíg munkaképes lettem valamilyen szinten. Soha többé oltást!

B N: Megszakadt a szívem, mert szeretett testvérem 45 éves korában váratlanul itt hagyott minket. 2 hónappal az eset előtt felvette az 1 dózisú Janssen oltást. Nem volt utána semmi extra mellékhatás, csak a “szokásos”…láz-gyengeség, általános rossz közérzet. Reggel elment dolgoznide nem érezte jól magát szólt a főnökének, hogy elmegy orvoshoz. Útküzben összecsuklott, elesett de már esés közben nem volt eszméleténél a szemtanúk állítása alapján…3 rohammentő is érkezett hozzá, próbáltak segíteni , de nem tudtak. Tüdőembólia, azt mondták. A testvérem jó fizikumú, izmos szívós ember volt. Egyszerűen fel sem fogom hogy nincs többé.

E K: a hugom sógora 6 óra leforgása alatt halt meg a Modernától. Reggel 9kor elment az oltásra, 15kor összeesett a konyhában és meghalt. Tele volt a teste vérrögökkel, a hivatalos jelentésben tüdőembólia volt írva. Mindezek előtt egy egészséges ember volt.

Zs T: 2 Modernát kaptam, azóta pánikbeteg vagyok, kiütésekkel, és zúzódásos felületekkel, amelyeket nem én hoztam létre, csak előjönnek, majd ott eltűnik pár nap múlva és máshol megjelenik. ezek fájnak érintésre, és piros -kék foltokként jelennek meg kissé megduzzadva. Az orvos antidepresszánst és nyugtatót írt fel, mert szerinte postkovidos vagyok -válasz rá- annyit tennék hozzá, hogy villámgyorsan, vagyis azonnal de fokozatosan hagyja abba az antidepresszánst, de a nyugtatót is. Az antidepresszáns visszafelé is el tud sülni, s akár suicid(öngyilkossági hajlam) hajlamot is okozhat. A betegtájékoztató írja is, érdemes átolvasnia. Komolyan kell venni a benne foglaltakat. Nálam is a szedése okozta, a nyugtató egy életre megnyomorított, mert szinte azonnal rászokik a szervezet s okoz visszafordíthatatlan károkat. Én epilkepsziás lettem tőle. Az OII főorvosa szerint akkora és olyan károkat okozott az agyamban, hogy ezzel kelll élnem, és azzal hogy 30 évesen szedhetem ezt a sz.rt egy életen át, ami beteggé tett. Valószínűleg csökkenti az élettartamot is 🙁 . Hát ilyen a segítség a gyógyszermaffia felől.

R E: Pfizer oltást kaptam én is és a párom is. Ő 52, én 46. Alapban mindeketten egészségesek voltunk, rendszeresen edzettünk… Mindeketten átestünk tünet nélkül a kovidon… Beoltattuk magunkat, az elsőnél még nem is igazám, hanem a második után azt hittem végem van -2 napig nagyon lázas voltam (41°C) és felkelni sem bírtam. Milyen védőoltás az, amelyik ledönt a lábamról, míg maga a vírusfertőzés nem?? Heti 5x edzettem, de ma a problémánk az, hogy egyik pillanatról a másikra elszédülünk, és szinte semmitnem látunk, csak egy szürke homályt. Persze ez a legváratlanabb pinnanatban, így most nem járunk sehova sajnos. 6 hónap eltelt, és nem múlik a tünetVége lesz valaha is? Azóta a menszesz is teljesen felborult teljesen rendszertelenül, ritkán vagy sehogyan nem jön, időszakilag. A neurológus azt mondta, sajnos mindenkinél más tünetket produkál, ezért kezelik szinte sehogyan mert nem lehet általánosítani… Hiba volt beadatni most már tudom. Bele sem merek gondolni, mi lesz így a jövőben.

SZ K. a 26 éves, teljesen egészséges lányom már az első oltás(Pfizer) után 10 nappal epilepszia szerű rohamokkal küzd. Minden eddigi vizsgálat negatív…

 

 Alaptörvény/3 cikk/2 bekezdés -“TILOS EMBEREKEN TÁJÉKOZTATÁSON ALAPULÓ, ÖNKÉNTES HOZZÁJÁRULÁSA NÉLKÜL ORVOSI VAGY EGYÉB TUDOMÁNYOS KÍSÉRLETET VÉGEZNI”

1 volt -e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandóak legyenek életben maradni?

2 volt e már olyan járvány, melynek során 1% alatti halandóság miatt leállították az egéz világot?

3 Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő. az emberiség elleni bűncselekmény történt, amelynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozóhatóságának kellene dolgoznia, s e kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk?

4 Egy egészségügyi/orvosi kérdés megoldása szakmai konzultációkat, vélemények és kutatási eredmények összevetését és ütköztetését jelentik. Ma ezzel ellentétben csak egyetlen vélemény kap teret, az oltás propagálása, minden ettől eltérő vélemény elhallgatandó, büntetendő, rémhírterjesztésnek, bűncselekménynek minősül. Miért?

5 Mi indokolja, hogy egy tisztán orvosi/egészségügyi kérdésben évtizedekre szóló titkosítások keletkezzenek?

6 Miért kellett a járványkezelést militarizálni(katonai bevonás)?

7 Hogy lehet, hogy egy “halálos kór” által fenyegetett időszakban az emberek maguk választhatnak az egyre szélesebb palettáról, mint egy étteremben az étlapról? Milyen ízlés tudás végzettség és szakmai tapasztalat alapján teszik vagy tehetik, vizsgálatok nélkül?

8 Ha a “vírus” maszkviselet mellett is fertőz, miért szükséges az orrban turkálni, és miért pont a vérbő garat karcolgatása szükséges mindehhez?

9 Ha minden helyzetben szükséges a teszt, miért nem tesztelnek az oltás beadása előtt? amikor mind az oltandó, mind az oltó egészségügyi dolgozó státuszának megállapítása valósan fontos lenne?

10 Hogy adhatnak be oltást tesztelés nélkül, ráadásul úgy, hogy az oltóanagot nem orvos választja ki??

11 A járványügyi készültség, a lezárások -megszorító intézkedések alapjául szolgáló statisztikák percenként közölték a fertőzöttek, a kórházban kezeltek, és az elhunytak számát. A statisztika miért nem terjed ki az oltottak adataira? Az egyébként már nyilvánosan is kísérleti oltóanyagok megítélésénél a legfontosabb szempont kellene hogy legyen az oltottak utánkövetése, egészségi számontartása, mellékhatási és elhalálozási követése. Mindez a jelen statisztikákban nem szerepel, miért?

12 Ha egy bármikor pozitív teszteredményt produkáló személy bármely okból meghal, statisztikailag a kovid áldozatának számít. Ha egy beoltott meghal, ő is az oltás áldozatának számít? Miért nincs adat a beoltottak, az oltás általi elhalálozásáról?

13 A magyarország jelenlegi miniszterelnöke a járványok évtizedének nevezte a következő éveket. Nyilván nem egészségüyi szakember, és politikailag is megbukott, de honnan tudja előre?

14 Ha minden oltás minden vírusmutáns ellen véd, akkor mi a különbség az oltóanyagok között?

15 Minden gyógyszerreklám esetén fel kell hívni a figyelmet a várható mellékhatásokra, de az oltási kampány során csak pozitívumokat hangsúlyoznak, miért?

16 Ha az oltás valóban hatékonyan véd, akkor miféle veszélyt jelenthetnek az oltatlanok, az oltottakra??

17 Már második éve tűnik el az évről évre egyébként rendszeresen megjelenő influenzajárvány? Hová tünt?

18 Az influenza elleni oltás évtizedek óta létezik,. Azóta eltűnt az influenza?

Bármelyik munkáltatót be lehet perelni a vakcina oltatásának kényszerítése miatt, viszont ha nem az oltás miatti az elbocsátás indoka, ne írd semmiképpen alá, mert azt is bizonyítania kell a munkáltatónak a bíróság felé.

Olyan orvosok jelennek meg akiket eddig soha az életben nem hallottunk és nem láttunk, eddig ők hol voltak?

Most miért érzik fontosnak arra magukat hogy agitálják olyan tettre az embereket, amelyeket maguk sem vesznek igénybe???

Még mindig nem esett le??

Mert ők sem hisznek benne, vagy már beavatottak a “pénzért mindent” kategóriában.

A nevek akiknek ezeket az élethelyzeteket köszönhetjük egyre csak szaporodnak, nem feledünk, az elhunytainkért a minimális hogy megbüntessük őket..azt, hogy hogyan, majd később kiderül… a vezérelv, hogy vissza kell állítani a halálbüntetést mihamarabb, mert ezeknek nem a börtönben a helyük. Népességcsökkentés címén megy az egész, legyenek hát ők elöl akik ezt az utat bejárják.