jó tudni…

Ez volt a kezdet, amire most válaszolunk kattintson a megtekintéséért.

Aki esetleg másként értelmezné…

Az oldalon látható és olvasható cikk több helyen vérzik a hülyeségtől és az értelmetlenségtől, bűzlik az orvosi önhittségtől, pedig az alázat az egyik alappillére kellene hogy legyen.


 1. A természetes gyógymódok az orvoslás előtti időben jöttek létre, az úgynevezett sámánok vagy kuruzslók megfigyelései és sikeres alkalmazásaik által.
 2. Az orvoslás ma sem jár előbbre, sőt sok olyan  gyógyulás következik be általa, amikor az orvosok a következő mondatot mondják: „az orvostudomány mai állása alapján az Ön betegségén nem tudunk segíteni, nincs általunk ismert gyógymód rá” -számtalan esetben a megfelelő naturális szakemberhez fordulva, hihetetlennek tűnő, de valóságos gyógyulások következnek – következtek be. Erről azonban egyetlen orvosi szakfolyóirat nem számol be, viszont az égig magasztalják önmagukat, ezek alatt a gyógyszeripart is értjük.
 3. Több olyan per is keletkezett már, amikor rossz orvosi döntés vagy elkezelés okozataként akár tartós rosszabbodás, maradandó bénulás, és akár sajnos halál következett be. Ezek is tények, csak nem publikálják.
 4. Tény, hogy mindenhol előfordulhat az, hogy az ott alkalmazott kezelés nem hatékony, de az orvostudomány nem engedheti meg magának azt, hogy próbaként a természetes gyógymódokat is kipróbálhassák a betegek. Inkább bevállalják a halálozási rátát. „Akit nem tudunk megmenteni, abból tanulunk” -mondják- na de egy ember élete a tét…!?!
 5. Vannak esetek, amikor a természetes módok nem alkalmazhatóak, ilyen lehet pl egy vakbélperforáció, ahol azonnali sebészeti  beavatkozás szükséges.
 6. A természetgyógyászat legnagyobb bástyája a megelőzésen alapul. Vannak esetek, amikor az orvosi parancsra szedetett pirulák nagyobb kárt okoznak, mint amit velük gyógyítanak. Az orvosok erre azt mondják: „járulékos veszteség”. Valóban…!?!
 7. Vannak már olyan természetgyógyász-szakorvosok, aki már el tudják dönteni, hogy melyik kezelés a hatékonyabb, és így talán jobb eséllyel gyógyulhat meg a beteg. Amikor viszont kizárólagosságot hirdetnek, a valóságot megpróbálják elfedni.
 8. Mindenki tehet egy kicsit önmagáért, tartsa karban önmagát, 50%-os a siker.
 9. Félreértés ne essék, amikor egy orvos azt mondja, hogy tud gyógyítani, s ez igaz a másik oldalra is -nos ekkor hazudik a legnagyobbat-.
 10. Mindig az öngyógyulási ráta által döntődik el, hogy a szervezet képes e a regenerációra vagy sem.
 11. Oldalunk állásfoglalás nélkül csupán publikálta ezeket a feltevéseket.

Bejegyzésünkben is szerepel ez a tétel, de szerettük volna ha mindenképpen érthető lenne a pro és a kontra.

Egy foghúzást nyilván nem fog természetgyógyász végezni, de eseteiben a gyulladás megelőzésében hathatósan tudhat segítséget nyújtani…ez a megelőzés titka.

————————————————————————————————

Az ami a jelenben itt folyik, és nem csak Mo.-n.
http://www.vntv.hu/2021/02/a-covid-csaszar-mezitelen/

2021-okt vége: mára eljutott az ország arra a pontra, ahol egyre szorosabbra próbálja a diktatúra húzni a gyeplőt, de a legostobább is fel fog kelni hamarosan…

2023-08-16…Legalábbis józan gondolkodással lehetett volna, azonban nem így történt mindazok ellenére sem, hogy napvilágot látott az emberiség történelmének egyik legnagyobb, legátfogóbb, és legnagyobb sikert okozó átverése. A c@vid19 ugyan elvileg lecsengett, azonban azok között, akik be@ltatták magukat önként, dúl a halálozás, dúl a szervi elégtelenség, betegségek tömkelege keletkezik, vagy erősödik fel a szervezetükben.

Nincs sajnálat bennem, s talán ez erősnek érezhető, gondolj csak bele(!?) miért is kellene sajnálni azokat, akik kellő tájékozottság nélkül képesek voltak egy ilyen löttyöt magukba adatni. De legalább utazhattak 🙂

filmek, amelyet érdemes megnézni: