Kézrátétes serkentés

A mai kor, és annak nagyszerű vívmányai elhozták azt, hogy sokszor nem azt írjuk ki amit szeretnénk, mert jogilag annyira közrefogtak mindent, nehogy más elkaparja a gesztenyét…

Nos, ez a fogalom azt takarja, hogy a fizikális testet bizony időközönként masszírozni kell, sőt nem is akárhogyan -szakszerűen- azonban ez a tanfolyamokon nem szerezhető tudást tartalmazza, amit a mai tanultabb elit nem akar engedni, hiszen mindent bizonyítványokhoz köt. Viszont azt is látjuk, hogy sokszor ezek a papírok semmit sem érnek, mert tapasztalat hiányában nincs értékük. Ettől függetlenül senkit sem biztatunk a tanulás elhagyására..

Többirányú kutatás, sok sok belefektetett év, emberek, fájdalmak és javulások, gyógyulások után kijelenthető, hogy az ember szervezete ugyanaz, mint sok száz évvel ezelőtt élt embereké. Vagyis nincs változás, és amíg a régebbi korokban nem voltak modern gépek, mégis voltak gyógyulások, voltak egészséges emberek.  -Hogyan?…kérdezheted, joggal. A régmúlt emberei a kuruzslók tudására és tetteire alapoztak, a hitük elfogadta a természetes gyógymódokat, és annak javító erejű orvoslásait.

Szögezzük le, a hit önmagában 50% esély a sikerességre.

a másik 50%, a kuruzsló tudására, tapasztalatára volt hagyatva. Ezek az emberek nem éltek vissza a megszerzett tudásukkal, hanem az emberek javára tették, tudásuk legjavát adva. Elvileg ezek döntő többsége “orvos”. Nem nézzük le tevékenységüket, hiszen a mai kor társadalma ezeknek, ezekben az emberekben hisz, még akkor is amikor tudják -csupán vakhitről tudunk beszélni.

Azt mondta nemrég egy olyan nemzetközileg elismert orvosprofesszor(szándékoltan név nélkül), hogy ma az egyetemről szinte kibukó, mélyen alulteljesítőkből lesznek a háziorvosok, és azonnal tisztelet a kivételnek, mi is ismerünk több ilyen személyt. Azonban, a ma leendő és lévő orvosainak a betegségek nevei és az ehhez kapcsolódó gyógyszerek adagolásának ismerete van meg csupán, az egészségről nem is tanulnak, tanulmányozzák az emberi testet, de egyre kevesebbet tudnak ezekből a tudásból felmutatni. A mai egészségügy, nem egészségügy -mondta a professzor. Azok a néporvosok, akik annak idején biciklivel járták akár a tanyavilágot, és ember és jószágot is tudtak gyógyítani, na ezek voltak azok akik ma már nincsenek. Ezek a régmúlt néporvosai még hagyományosan gyógyítottak. Ismerték a gyógynövények titkait, és nem az volt a cél, hogy mihamarabb farmakofágia(kényszeres gyógyszerfalás) lépjen fel. A ma orvosai a markában vannak a gyógyszermaffiának mondott érdekeknek, ahol nem cél az emberek kigyógyítása, hanem szinten tartása, hogy mindig szednie kelljen valamit. Ez utóbbit egyébként egy egészséges életmód előadáson lehetett hallani, nem kis megdöbbenésre ( 🙁 )… Viccesnek hangzik az, hogy az orvosi egyetemeken azt tanítják: minden meggyógyított beteg, egy elveszett páciens. Ha nem is szó szerinti, de a mélyértelme efelé mutató. Szégyen, kultuszt csinálnak, és csináltak belőle, ahelyett, hogy a megfelelőt tennék helyette.

Oké, ennyit erről, lehetne sok oldalnyit, egy kis szeletét ragadtuk ki csupán a nagy egészből, hiszünk abban, hogy mindig van egy kis mag, amely majd kinövi magát a többi közül, azonban addig is ideje a magunk gondolkodásának és értelmezésének alávetni a szervezetünket érő, vagy már meglévő betegségek ellen és kiűzésére.

Nincs beteg csak beteg gondolkodású, s a test csupán azt adja vissza, amit információban kap gondolati szinten. Többen azt gondolják ekkor, hogy ez nem így van. Nem baj, de itt ezen gondolkodásúaktól el kell búcsúznunk, nem fejlődőképesek a továbbiakra.

Akik ma elgondolkodnak ezen a mondaton, de még nem érintettek rá, nem tapasztalták még, azokban jó eséllyel ott a szikra, csak még szunnyad. Akik tenni szeretnének önmagukért, vagy szeretteikért, és az alternatívákat keresik, mert az eddigiek zsákutcának bizonyultak, vagy sajnos a végén tartanak. Vigyázat, a test esendő, hamar feladja, tehát érdemes vele foglalkozni, gyakran gondolni rá, vagyis szeretni önmagunkat mindennél jobban. Fél siker…

– folytatása feltöltés alatt…

email: Itt írhat nekünk
tel: 06-20-240-5129