Kovid pozitív lettem

2021.04.14 05:30-amelytől az óra indul.

Nálam hitelesen a lejátszódó folyamatokról: -előre bocsátom, valószínűleg az enyhe lefolyásúba tartozom-

2021.04.13 este (kb 19:30) nagyobb mértékű vérnyomás volt tapasztalható: 176/110/85; majd éjszaka( kb 23:23) 210/165/135 itt vettem be vérnyomáscsökkentőt, de nem erőset, hanem gyengét, 2 darabot a nyelv alá tettem, a gyorsabb felszívódás miatt.

-nyugtalan alvást követően eléggé korán keltem fel, és mentem dolgozni. Azonban 5.30 tájékán határozottan hőemelkedést észleltem, amelyet megmérve 37.8C lett.

A munkaterületi vezetőmnek jeleztem azonnal, és kivettek a munkából. Felhívtam a kezelőorvosom, aki az OMSZ-nek jelezte a mintavételi szándékot.

Na ezen az éjszakán egy kellemetlen izületi fájással próbáltam pihenni, kevés sikerrel…nem volt elviselhetetlen, csak kellemetlen.

2021.04.15-én kora délután gyorsteszt végzése megtörtént, ahol annyira nem határozottan de az alsó értékvonalat elérve, máris pozitívnak nyilvánítottak. Itt említeném meg az aprócska de fontos jeleket, amely megjelentek.

Tompa fejfájás, szemégés, hurutos jellegű lerakódás, ennek következményeként lévő időleges köhögés. Na nem mélyről jövő, csupán a garatot ingerli a lerakódás. Viszont nincs gyengeség, nincs erőelhagyás, teszem az itthoni dolgaim, főzök magamra, kimosok, kitakarítok (most legalább van rá idő 😀 )

2021.04.16 Az OMSZ helyi – helyközi – tartományi – és országos szintű érdeklődéssel fordul hozzám, a hogy vagyok, és kissé csalódottak voltak, hogy enyhe lefolyásról adtam tájékoztatást.Megkaptam a határozatot is 04.24 éjfélig karantén,utána elvágták a fonalat :-D, vagyis 25 00:01 perctől mehetek akárhová, jah nem mert 22.00-és 05.00 között garázdálkodik a rézfarkú kovidkaszás… Eszement, és gagyi gondolkodás, Nyunyókára valló. Nem akarok politizálni, de betelt a pohár…sokszorosan.

Mindegyik telefonáló meglepődött azon, hogy ízeket és a szaglásomat nem vesztettem el, sőt… Tudod, sok múlik azon hogy rettegsz e vagy sem, én az utóbbi csapatot erősítem. Sokan félnek a média esztelen és csaló félretájékoztatása miatt. Ne hallgass senkire, vagyis azokra hallgass akik mint én is a frontvonalból üzenem, ez nem erős vírus, és főként nem halálos. A média és a kormányzás félretájékoztatása sokkal mérgezőbb mint azt bárki gondolná.Élhető és leküzdhető ez is…

NA, megjöttek a rendőrök is…semmi semmi, csak hogy itthon vagyok e…
04.17 váltakozva, hol van hőemelkedés, hol nincs, a közérzet is ilyen 🙂 🙁
04.18 ugyanaz mint tegnap..
04.19.-04.20 nincs változás…alig köhögök, azt is csak felszínesen
04.21 ma már ritkább a hőemelkedés, kicsit jobb a közérzet, közben mindneki lázasan hozza a kaját meg a vizet…pedig enni szinte semmit sem tudok, mintha nem is lenne gyomrom. Nem korog,és nem kér ennivalót…Hmmm…
04.22 Kaja nem kell, sőt hányingerem van ha rágondolok is, folyadékot bőséggel fogyasztok.
04.23 utolsó karanténnap, jeee… nem is tudom,hogy most mi van, nem egyértelmű a jobbanlétem, viszont nem vagyok rosszul sem..???
ezután 4 napot vett igénybe, amíg újra kezdtem enni, de azóta sincs semmi mellékzörej, ami azt bizonyította a számomra is, hogy ez a vírus nem halálos, de nem is voltam rá vevő 🙂
Legyengített, de nem tudott eléggé. Emberek, ez nem egy kimondottan veszélyes vírus, igaz az is viszont, ha van bármilyen más – akár rejtőző betegséged, azt azonnal felerősíti, nálam ez a vérnyomásban van, de mivel 8 gk-ot lefogytam 15 nap alatt, most már jó az is.
Ha segíteni tudtam ezzel valakinek is, már megérte átélni. Ne félj tőle, bátran átélheted és egy életre védetté tesz a szervezeted. Aki mást mond, hazudik. Emiatt soha ne oltasd be magad!