Kovid pozitív lettem

2021.04.14 amelytől az óra indul.

Nálam hitelesen a lejátszódó folyamatokról: -előre bocsátom, valószínűleg az enyhe lefolyásúba tartozom-

2021.04.13 este nagyobb mértékű vérnyomás volt tapasztalható: 176/110/85

nyugtalan alvást követően eléggé korán keltem fel, és mentem dolgozni. Azonban 5.30 tájékán határozottan hőemelkedést észleltem, amelyet megmérve 37.8C lett.

A munkaterületi vezetőmnek jeleztem azonnal, és kivettek a munkából. Felhívtam a kezelőorvosom, aki az OMSZ-nek jelezte a mintavételi szándékot.

Na ezen az éjszakán egy kellemetlen izületi fájással próbáltam pihenni, kevés sikerrel…nem volt elviselhetetlen, csak kellemetlen.

2021.04.15-én kora délután gyorsteszt végzése megtörtént, ahol annyira nem határozottan de az alsó értékvonalat elérve, máris pozitívnak nyilvánítottak. Itt említeném meg az aprócska de fontos jeleket, amely megjelentek.

Tompa fejfájás, szemégés, hurutos jellegű lerakódás, ennek következményeként lévő időleges köhögés. Na nem mélyről jövő, csupán a garatot ingerli a lerakódás. Viszont nincs gyengeség, nincs erőelhagyás, teszem az itthoni dolgaim, főzök magamra, kimosok, kitakarítok (most legalább van rá idő 😀 )

2021.04.16 Az OMSZ helyi – helyközi – tartományi – és országos szintű érdeklődéssel fordul hozzám, a hogy vagyok, és kissé csalódottak voltak, hogy enyhe lefolyásról adtam tájékoztatást.Megkaptam a határozatot is 04.24 éjfélig karantén,utána elvágták a fonalat :-D, vagyis 25 00:01 perctől mehetek akárhová, jah nem mert 22.00-és 05.00 között garázdálkodik a rézfarkú kovidkaszás… Eszement, és gagyi gondolkodás, Nyunyókára valló. Nem akarok politizálni, de betelt a pohár…sokszorosan.

Mindegyik telefonáló meglepődött azon, hogy ízeket és a szaglásomat nem vesztettem el, sőt… Tudod, sok múlik azon hogy rettegsz e vagy sem, én az utóbbi csapatot erősítem. Sokan félnek a média észvesztett félretájékoztatása miatt. Ne hallgass senkire, vagyis azokra hallgass akik mint én is a frontvonalból üzenem, ez nem erős vírus, és főként nem halálos. A média és a kormányzás félretájékoztatása sokkal mérgezőbb mint azt bárki gondolná.Élhető és leküzdhető ez is…

NA, megjöttek a rendőrök is…