Tiszta Víz&Tisztaság

Helló egy újabb oldalon, nos ezen az oldalon olyan termékek láthatóak amelyeket preferálunk, és ajánlunk mindenki számára.

Ivóvíz minőség, ami a ma egyik fő kérdése. Sokan vitatják, és ostobán el szokott csattanni a következő gondolatsor: -„én akkor is a csapvizet iszom, nehogy már megmondják, mit igyak -és még van képük ezért pénzt kérni(?)…

Mindenkinek egyéni vállalása a saját szervezete, és annak egészségben tartása, ám a konokság, és az összeesküvés elmélet gyártók (kis és nagyokosok) hangzatai ellenére, mi is megerősítjük azt a tényt, hogy a jelenben a csapból kifolyó víz ma Magyarországon mindenhol -ivásra ALKALMATLAN! Közvetlen, bizonyíthatósági eljárássorozatokkal rendelkezünk azokkal szemben akik ezeket a mondatokat kritizálni óhajtják.

Természetesen kívánságra(min. 6 fő részvétele esetén), 10.000Ft/ alkalom/ óra a bemutató létrehozása, ahol bárki által hozott vizet bemérünk, tanácsot adunk, és megmutatjuk azt is ami a szem számára láthatatlan 😉

E kijelentésünket nem is kívánjuk tovább taglalni, és nem is engedünk belőle.

Oké, a megoldás a jelenben a tőlünk ajánlottan:

purepro_1tornyos_asztali_kombinált_víztisztító
1-2 fő részére a napi szükségletet alapon biztosítja tiszta ivóvíz szinten, elsősorban utazáshoz ajánlott, ahol gyors csatlakozással azonnal tisztított vizet fogyaszthat. Ára a jelenben: 12.000Ft. A benne lévő szűrő cserélhető, ill. változtatható. Egyedi kérésre elküldjük a lehetőségeket, áraikkal.

 

purepro_2tornyos_kombinált_víztisztító
Gyorsan illeszthető, ez egy alapkészülék, ára a jelenben: 16.000Ft amely akárhová elvihető és gyorsan csatlakoztatható, amennyiben a csaptelep kifolyó kompatibilis. (Általában megfelelő szokott lenni). Az alapvető tisztítást elvégzi nagyszerűen, 2-3 ember napi vízfogyasztását bőven lefedi. Ehhez a családhoz is tartozik bővíthetőség, egyedi kérésre elküldjük a lehetőségeket, áraikkal.

 

Aki családos, annak egy nagyobb és bővített változata:

purepro_5lépcsős, ro(fordított ozmózis)_kombinálható_víztisztító
családi arányú (4-5fő)az ára a jelenben: 65.000Ft (+8.000Ft felszerelési, beüzemelési ktg+kiszállásii díj), ahol már a gyermekek figyelembevételével egy még komolyabb tisztítású, ún. fordított ozmózis elven működő készülék. (a csapatunk minden tagjának ez van felszerelve) bővíthető variánsokat lehet hozzá csatlakoztatni, egyéni kérésre elküldjük a lehetőségi listát, áraikkal.
Lourdes-i (hidrogénes) gyógyvízkészítő_automata
hidrogénes gyógyvízet állít elő, amely a szervezetet felfrissíti, vitalizálja, hat a korai öregedés ellen, méregtelenít, általánosan javítja a közérzete, anyagcsere zavarokat hatásosan javítja, cukorbetegeknek kifejezetten javallott. Ára a jelenben: 240.000Ft.
mosógéphez, vízkő ellen
Tölthető, mosógép/mosogatógép elé szerelhető, helyi vízlágyító hatású polifoszfát adagoló berendezés (átlátszó műanyag ház, letekerhető zárókupakkal). Az FHPRA mósógép vízkő lerakódásgátló eszköz polifoszfát granulátumot/kristályt tartalmaz. A polifoszfát megakadályozza mosógépében/mosogatógépében a vízkő lerakódását. Védi mosógépét és annak fűtőszálát a vízkőtől. Nem lesz szükség a mosáshoz adalékanyagok használatára. Alkalmazásával kevesebb mosószerre lesz szüksége. A mosás hatékonyabbá válik: ruhái tisztábbak lesznek, az öblítő illata intenzívebb lesz. Hogyan működik? Használat során a szűrőházban lévő polifoszfát kristály a vízben feloldódik, burkot képez a keménységet okozó kálcium- és magnézium ionok köré, ezáltal oldatban tartja őket és megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását a mosógép alkatrészein és a ruhaneműn egyaránt. Előnyei és hatásai: – tisztább (vízkőmentes) mosógép belső, – kevesebb mosószer a mosáshoz, – tisztább, illatosabb ruhák mosás után! Ára a jelenben: 2.900Ft (az utántöltő anyag külön vásárolandó)
polifoszfát_kristály_vízlágyításra
Polifoszfát kristály töltet FHPRA mosógép vízkőlerakódást gátló (vízlágyító) eszközbe vagy másféle, töltettartó szűrőházba vízlágyítás céljára. Hogyan működik? A vízben feloldódott polifiszfátnak vízlágyító hatása van. A polifoszfát kristály burkot képez a keménységet okozó kálcium- és magnézium ionok köré, ezáltal oldatban tartja őket és megakadályozza azok vízkő formában történő lerakódását, megtapadását zárt térben lévő felületeken (csővezetékek, tartályok, mosógépek, kazánok, vízmelegítők, stb.). Kiszerelés: 250gr (2 töltéshez való mennyiség). Figyelem! Polifoszfáttal kezelt víz nem fogyasztható! Fűtésrendszerek és más, vizet használó berendezések (pl. mosógép, mosogatógép) elé javasolt alkalmazni vízlágyítás céljára. Ára a jelenben: 1.350Ft

A kínálati termékeket bővítjük, hamarosan új termékek jelennek meg…

email: Itt írhat nekünk
tel: 06-20-240-5129