Túlélésre fel!

Tisztelt olvasó, baj van -nem kicsi – világméretű!

Nem kicsit toltuk el mi, azon emberek akiknek fel kellett volna időben ébrednie, s mi kis felvilágosultabb emberi közösségek kevesen voltunk ahhoz, hogy elvigyük a világosságot azoknak, akiknek igazán szükségük lett volna rá.

A kérdés mára nem az, hogy keletkezett, hanem -hogy hogyan tovább…

El lehet bújni, de akkor csak idő kérdése, de megtalálnak.

Harcolni szemben, láthatóan nem működik…de érlelődik a gondolatban.

Hogyan akkor??

Túlélési hajlammal, elszántsággal, kitartással, szorgalommal -ezek elleni fellépéssel, és EGYÜTT.

A világhatalom s vele együtt a magyar kormány (mindegyik miniszter, vagy képviselő) elkezdte nyilvánosan is az írtást, és sok sok ember fejében elültette a rémületet és pánikot. Ezek olyan alvósejtek, akik a vezér szavára bárkit -BÁRKIT- képesek lesznek lelőni, elvágni a torkát, megsemmisíteni.

Minden nap hallani, hogy az oligarchák nagymértékben vásárolják fel a termőföldeket -azért hogy az árakat ők szabhassák meg. Olyan helyzetbe sodorták az országot, s a benne élőket, amelyek katasztrófális állapotokat jelenítenek elő.

Ez nem háború?…globális antigenetikai gondolkodású emberek hagymázas találmánya. S ha mi sem, ők sem fogják megúszni, de ehhez át kell szervezni az életünket. Tenni a mindennapokban, és készülni arra , ha kell elindulni.

Kedves emberek, nem mindegyikünk éli túl, de talán -aki igen -talán új fejezetet tud majd kezdeni. Minden benne van, akár a túlélés, akár az elbukás, de ölbe tett kezekkel várni, hogy lemészároljanak bennünket, nem hagyhatjuk.
“mert az igazságot keresni kell -le kell leplezni a hazugságot, és az igazság pillanata eljön -s meg kell büntetni azokat aki a hazugsággyártásban részt vettek bármilyen módon is!”

Eszmecserére invitálok minden túlélésre hajlandó embert, akivel közös nézeteket lehet vallani, és ha kell, cselekedni.

Mára folyamatosan nyirbálják alapjogainkat, és ez hatalmas probléma, de van mindenre megoldás.

Bábuként helyeznek bennünket ahová akarnak, és azt tesznek azokkal akik nem mernek visszaszólni sem, amit akarnak. Ez nem élet, és nem szabadság, önmagunkért és szeretteinkért kötelességünk megtenni a lépéseket, amelyek az igaz útra visszavezetnek bennünket.

Volt egyáltalán ilyen? vagy csak amit engedtek, azt hittük szabadnak és életnek?

Fogalmazódnak a kérdések, és nincsenek nyugtató válaszok…

Hiteltelen, hataloméhes emberek jöttek elő a sötétből, és most a szerzett hatalmukat fitogtatva akarnak mindent lerombolni, amit eddig felépítettünk!

A fiainknak és lányainknak milyen jövőt adunk tovább??

Adunk egyáltalán valamit??

Nincs jövő?
Veszélyhelyzet újratöltve,Dr Gődény György

s ami mára biztosan másként tekintett, 2021-április:
A szakértők újra megszólalnak
——————————————————————————————————————–
Ez egész egyszerűen államcsíny volt, amelyet számos összeesküvés-gyakorló hozott létre, nagyon gonosz szándékkal.

És az egész világon a politikusok ugyanazokat a látszólag megmagyarázhatatlan dolgokat tették. Emberek milliárdjai kerültek házi őrizetbe, a gazdaságokat szándékosan tönkretették, üzletembereket és vállalkozókat tettek tönkre. Mindez az éves influenza-hiba miatt.

Az iskolákat minden ok nélkül bezárták. A kórházi részlegeket bezárták, és a kórház személyzete díszes öltözetbe kezdett, mintha az űrbe utaznának, vagy azbesztet távolítanának el egy régi templomból. Mivel nincs elég tennivalója, sokan furcsa táncokat adtak elő, amelyeket az internetre tettek, hogy szórakoztassák azokat a milliókat, akiket nem kaptak orvosi ellátást. A politikusok azt állították, hogy a kórházakra hatalmas nyomás nehezedik, de a számok azt mutatják, hogy az osztályok és az intenzív osztályok a szokásosnál üresebbek. A nyilvánosságot arra kérték, álljon a küszöbükre és tapsoljon, feltehetően a bosszantó vírus elrettentésére.

A gondozóotthonokban lévő idős betegek ezreit szándékosan meggyilkolták a brutális, könyörtelen politikák, amelyeket szándékosan vezettek be a népesség csökkentésére. A kormányok és a nagyvállalatok csendben beismerték, hogy milliárdokat spóroltak meg a nyugdíjakkal. Folyamatosan azt mondták nekünk, hogy ne öljünk meg nagymamát, és mégis a nagymamáktól megtagadták a kórházi ellátást, és DNR-értesítéseket csaptak rájuk.

És bár a kormányok és tanácsadóik is korábban egyetértettek abban, hogy a maszkok viselése egyáltalán nem jelent átkozott jót, és bizonyára sokkal több kárt okoznak, mint hasznot, hirtelen eldőlt, hogy a maszkokat mindenkinek mindenütt viselnie kell, hacsak nem dolgoznak néhány kiválasztott hely, például kormányhivatal, ahol a koronavírus nem volt megengedett. Egyszerű gondolkodású és engedelmeskedő polgárok ezrei kezdték el viselni az álarcukat az utcán, edzés közben, gépkocsijukban és valószínűleg a fürdőben. Nem voltak tudatában annak, hogy a maszkok, akárcsak a társadalmi távolságtartás, valamennyien egy képzési program részét képezik – ösztönözve az engedelmességet és a megfelelést.

És emlékszem, mindezt azért tettük, hogy megvédjen minket egy olyan hiba ellen, amely az éves influenzánál nem több embert ölt meg. Ha minden influenzás halálesetről beszámolnának, mint a covid-19 esetében, mindenkit megrémítene a szezonális influenza. Az influenza évente akár 650 000 embert is képes megölni világszerte. Milyen furcsa, hogy az influenza mára eltűnt.

A legriasztóbb talán az volt, amikor a mainstream média támogatta a támogathatatlant, megvédte a védhetetlent és nem volt hajlandó megkérdőjelezni a hazugságokat, a megtévesztéseket és a bizonyítékok elutasítását. A média nagy része kapcsolatban állt a Bill és Melinda Gates Alapítványt népszerűsítő vakcinával. Úgy tűnt, hogy a baloldali szervezetek, mint a BBC és a Guardian, nem érzik zavarban a Gates-szel való pénzügyi kapcsolatukat. A korrupció mindenütt ott volt. A politikusok, az orvosok és a tanácsadók mind ki voltak téve annak, hogy erőteljes kapcsolatban állnak a nagy gyógyszergyárakkal. Világszerte nem jelentették be a hatalmas korrupciót – annak ellenére, hogy a politikusok szilvaálarcot adtak át, szerződést kötöttek az ügyfeleiknek.

Mivel a média hatalmas reklámkampánnyal vásárolt és fizetett, nem volt vita, és a kellemetlen tényeket elnyomták. A BBC, az egyik legsúlyosabb elkövető, még azzal is dicsekedett, hogy nem készített interjút vagy vitát olyan emberekkel, akiknek véleménye nem illett össze az oltásokkal kapcsolatos hivatalos pártsorral. Azokat a tudósokat és orvosokat, akik megkérdőjelezték a kormányzati politikát, lecsaptak, démonizálták és áltudósként elbocsátották őket. Annak bizonyítékát, hogy a halálozási arányokat tömegesen túllépték, és hogy a betegség nem jelentkezik tünetmentesen, elutasították, mint lényegteleneket, az álújságírók és a BBC pedig olyan működési iránymutatásokat fogadott el, amelyek a Szovjetunió idejében a Pravdánál.

Már az elején azonnal nyilvánvaló volt, hogy a kórházi osztályok bezárása sokkal több embert fog megölni, mint a túlságosan népszerűsített influenza. És pontosan ez történt.

Azonban a korai halálozások egyike sem került kárba. A kormányok szerte a világon úgy döntöttek, hogy bárki, aki meghalt, biztosan a COVID-19-ben halt meg – ez volt a leghihetetlenebb betolakodó, mióta Madonna néhány évtizeddel korábban berobbant Nagy-Britannia partjain.

Fikciójuk alátámasztása érdekében a kormány úgy döntött, hogy bárki, aki egy-két hónapon belül meghalt, miután köhögött, vagy a koronavírus eredménye pozitív volt, a covid-19-ben halt meg.

És amikor ez még mindig nem okozott annyi halálesetet, hogy járványhoz jusson, a kormány elkezdte feszegetni a tesztadatokat, hogy bárki, aki megfázott vagy influenzás volt az előző két évben, pozitívan tesztelje a covid-19-re. Figyelmen kívül hagyva még az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott szabályokat is, amelyek ma már nagyon jól magántulajdonban vannak a Bill és Melinda Gates Alapítványnál, olyan könnyedén meghatározták a tesztet, hogy segítettek növelni a covid-19 okozta halálozási arányt.

Valami mást is csináltak. Folyamatosan számolták a halálozások számát. Általában a haláleseteket bizonyos időtartamok szerint tüntetik fel. Az influenza esetén például hat hónapos szezon van. De a covid-19-gyel csak összeadták az adatokat, hogy megbizonyosodhassanak arról, hogy a szokásos hat hónapos időszak egyikében meghaladja-e az influenzában haldokló számot.

És állandóan azt ígérték, hogy az oltások megérkezése után minden a normális szintre fog visszatérni. A gyógyszercégek hirtelen hősök lettek, és dollármilliárdok értékű új oltóanyagokkal mentettek meg, amelyeket mindenki világmegtakarítónak ítélt el, és amelyekről a kormányokban senki nem hívta fel a figyelmet kísérleti jellegűnek és potenciálisan halálosnak.

Hazug mindenki, aki azt mondja neked, hogy a jelenlegi covid-19 oltások megakadályozzák a covid-19 fertőzést. Ebbe beletartozik a kormány, az ellenzék, a kormánytanácsadók, a média, beleértve a BBC-t is, a görbe tények ellenőrzői, akik közül sokat a Bill és Melinda Gates Alapítvány, a gyógyszergyárak, a mohó médiaorvosok és a háziorvos fizet. Ha azt mondják, hogy a Pfizer, a Moderna vagy az AstraZeneca oltások megakadályozzák a covid-19 megszerzését, akkor hazudnak.

És mindenki, aki vakcinákat mond neked, megakadályozza a covid-19 terjesztését, hazug.

Ha tévedek, mind felállhatnak és beperelhetnek.

De nem tehetik és nem is fogják, mert igazam van, és az utolsó dolog, amit bármelyikük akar, az, hogy vörös arccal és üres kézzel hagyja el a bíróságot.

Hazudni fognak tovább. Folyamatosan azt mondják majd, hogy a vakcina megakadályozza a covid-19 megszerzését és a továbbadását, annak ellenére, hogy tudnia kell, hogy az egyiket sem fogja megtenni. Hazudnak arról, hogy hány ember kapta meg az oltást. Hazudnak mindenről.

Már az elején azonnal nyilvánvaló volt, hogy a kórházi osztályok bezárása sokkal több embert fog megölni, mint a túlságosan népszerűsített influenza. És pontosan ez történt.

Tehát, ha ez nem akadályozza meg a covid-19 megszerzését és nem akadályozza meg a terjesztését, ha mégis megkapja, mit csinál az ördög az oltóanyaggal?

Azt mondják, hogy az oltásnak nincsenek súlyos mellékhatásai. A BBC ál-újságírói, a médiaorvosok és a politikusok elmondják, hogy a halálesetek és így tovább mind egybeesés. Ha a pozitív covid-19 teszt után egy hónappal holtan esik, akkor a covid-19-ben halt meg – még akkor is, ha nem voltak tünetei. De ha öt perccel elesik a covid-19 oltás után, akkor ez véletlen. Vajon mennyi egybeesés miatt van összeesküvés?

Ma hallottam egy 24 éves fiatalemberről, aki kétségbeesett, hogy megkapja az oltást. Úgy gondolom, hogy nagyobb esélye van a halálra, amikor az oltási központba utazik, mint a covid-19 miatt. Sokkal nagyobb esélye van arra, hogy meghaljon vagy súlyosan megsérüljön az átkozott vakcinával, mint a covid-19.

A világ hivatalos kormányzati adatai azt mutatják, hogy ezreket öltek meg vagy súlyosan megsebesítettek a covid-19 oltások.

De a média és a politikusok hazudnak és ragaszkodnak ahhoz, hogy az oltások biztonságosak legyenek, és soha ne ártsanak.

És az orvosok is hazudnak.

Vagy azért, mert nem zavarja őket, hogy megtudják az igazságot, annak ellenére, hogy a betegeik élete veszélyben van.

Vagy azért, mert annyira mohók, hogy kétségbeesnek a hatalmas díjak elmaradásáért, amelyeket az oltások beadásáért fizetnek.

Nem tudom, melyik a rosszabb.

Talán nem számít.

Hazugságok és hazugok által uralt időt élünk.

A politikusok hazudnak. A tanácsadók hazudnak. Az újságírók hazudnak. És az orvosok hazudnak.

A legtöbben természetesen nem tudják, miért hazudnak.

Nem zavarják, hogy bármilyen kutatást végezzenek. Az egyik háziorvos azt mondta, hogy nem tud semmit az oltásról, de a kormány szerint szükséges.

Attól tartok, hogy végül az idióták, az együttműködők és a megfelelő zombik pusztítanak el bennünket, akik készségesen elfogadják és elhiszik a hazugságokat. Az emberek elhiszik a hazugságokat, mert könnyebb, mint szembenézni az igazsággal.

Természetesen mindennek van célja: Agenda 21, a Nagy Visszaállítás.

Egyik sem véletlenül történik.

Más videókban elmagyaráztam az Agenda 21 követőinek gonosz célját.

Szerzői jog Vernon Coleman 2021. március 29

http://www.vernoncoleman.com/main.htm
———————————————————————————————————————
Újabb tények 2021-04-03

Akik élni szeretnének
——————————————————————————————————————–
Forrás: Doktor Gődény
Orbán Viktor miniszterelnök 2021. április 2-án a Kossuth Rádióban adott interjújában elmondta, hogy a gyermekeknek kötelezően előírhatóvá lehet tenni a SARS-CoV-2 vírus elleni vakcinák beadását.
Ezzel kapcsolatosan fontos közérdekből az alábbi kérdések megválaszolását kérjük:
1. Mikor és melyik magyarországi vagy nemzetközi tudományos kutatásban igazolták az izolált SARS-Cov2 vírus létezését és fertőzőképességét felnőttekről gyermekekre való terjedés tekintetében, amelyekre a magyar kormány az eddigi intézkedéseit alapozta, illetve a jövőben alapozni kívánja?
2. Mikor és melyik magyarországi vagy nemzetközi tudományos kutatásban igazolták az izolált SARS-Cov2 vírus létezését és fertőzőképességét gyermekekről gyermekekre való terjedés tekintetében, amelyekre a magyar kormány az eddigi intézkedéseit alapozta, illetve a jövőben alapozni kívánja?
3. Melyik tanulmány teszi szükségessé Orbán Viktor szerint a gyermekek kötelező beoltását a rendkívüli engedéllyel rendelkező mRNS génmódosító vakcinákkal?
Mi a tanulmány szerinti bizonyított előny a várható kockázatokkal szemben? Különös tekintettel arra, milyenek a hosszútávú (5-10-15 éves) kockázatok fejlődésben lévő gyermekeknél?
4. A 2020 és 2021-es naptári években Magyarországon összesen hány gyermek fertőződött meg bizonyítottan SARS-CoV2 vírussal?
5. A 2020 és 2021-es naptári években mindeddig Magyarországon összesen hány gyermek betegedett meg bizonyítottan súlyosan, illetve könnyebben a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID19 betegségben, pontos életkor szerinti bontásban?
6. A 2020 és 2021-es naptári években mindeddig Magyarországon összesen hány gyermek vesztette életét bizonyíthatóan, igazságügyi orvosszakértő által végzett boncolás alapján a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID19 betegségben, pontos életkor szerinti bontásban?
7. A miniszterelnök által a gyermekek számára propagált oltóanyagok milyen 3. illetve 4. fázisú kísérleten mentek át? Ezeknek az eredményei hol tekinthetők meg?
8. A miniszterelnök által a gyermekek számára propagált oltóanyagok rövid- és hosszútávú lehetséges mellékhatásairól a szülők mikor és milyen formában kapnak teljeskörű tájékoztatást?
9. Mi a miniszterelnök által a gyermekek számára propagált oltóanyagokkal elérhető, tanulmányokon alapuló pontos és számszerűsített előny egy tömeges oltás esetén, az oltások elmaradásához képest?
Kérjük, hogy a rendelkezésre álló adatok mellett a tanulmányokat, a tudományos kutatásokat, és az azokat jegyző szerzők nevét is tegyék hozzáférhetővé!
——————————————————————————————————————–
még mindig Doktor Gődény: 2021-04-03
Régóta megy a fenyegetőzés, hogy nyitás után a védettségi igazolvánnyal rendelkezők élvezhetnek majd előnyöket.
Történik ez annak ellenére, hogy az Európa Tanács 2021. január 27-i állásfoglalása kimondta: az oltás NEM kötelező, és senkit nem lehet sem politikai, sem társadalmi vagy egyéb módon kényszeríteni arra!
Ehhez képest a miniszterelnök kijelentette, hogy lesznek olyan szolgáltatások, amiket az igazolvány megléte esetén lehet csak igénybe venni. Mi ez, ha nem az Alaptörvénnyel ellentétes, tudománytalan és minden logikát nélkülöző DISZKRIMINÁCIÓ?
——————————————————————————————————–
Az Egyesült Királyság Kormánya közzétette a legfélelmetesebb jelentést a Covid vakcinák káros mellékhatásairól.
2021-04-13
Az Egyesült Királyság kormánya közzétette tizedik jelentését, amelyben kiemelte a Pfizer / BioNTech és az Oxford / AstraZeneca oltások mellékhatásait, amelyek a bevezetés 2020. december 8-i kezdete óta jelentkeztek, és ezen a héten a kormány végül elismerte, hogy az AstraZeneca oltást hibás a vérrögökről szóló jelentésekért, amelyeket a világ országaiban is észleltek, de vajon csak ezért kell aggódnunk?

Az Egyesült Királyság kormányainak jelentése ( amelyet itt talál ) összegyűjtötte az adatokat, amelyeket az MHRA Yellow Card Scheme révén március 28-ig adtak meg. Ezen a ponton becslések szerint 10,9 millió első adag Pfizer / BioNTech vakcinát és 19,5 millió első adagot adtak be az Oxfordi Egyetem / AstraZeneca oltásból. Körülbelül 3,7 millió második dózis is volt, amelyek többnyire a Pfizer / BioNTech oltások voltak.

Az adatok legkorábbi elemzése , amelyet február elején visszahoztunk, azt mutatta, hogy 2021. január 24-ig 49 472 mellékhatás jelentkezett a Pfizer-vakcinával és 21 032 mellékhatás volt az oxfordi vakcinával szemben, 1 arányban minden 333 ember, aki a jabot kapja, súlyos mellékhatásokat szenved.

Megerősíthetjük, hogy kilenc hét leforgása alatt a Pfizer-vakcina bejelentett mellékhatásainak száma március 28-án 124 371-re nőtt. Az oxfordi jab sokkal rosszabbul járt, bár március 29-én döbbenetesen, 419 839 jelentett mellékhatással nőtt, jelenleg 440 871-nél. Ez most azt jelenti, hogy a súlyos mellékhatásban szenvedők jelenlegi aránya azután, hogy az egyik kísérleti Covid vakcina 166 emberből 1-nél áll, azonban úgy gondolják, hogy a mellékhatások csak körülbelül 1% -át jelentik be valójában az MHRA Yellow Card rendszerbe sok ember nem tud a létezéséről.

Az MHRA és az Egyesült Királyság kormányának álláspontja az, hogy “nehéz lehet megkülönböztetni a természetes úton történt eseményeket és a feltételezett mellékhatásokat. Néha ezek az események a kezelt állapot részei lehetnek, nem pedig a vakcina által ”. Ismételten arra utalva, hogy a mellékhatások jelenlegi aránya összhangban van azzal, amit várhatóan a „be nem oltott” populációban látunk.

Nos, nem értünk egyet abban, hogy nehéz, és abban sem, hogy összhangban van a természetes sebességgel. Ha a nemkívánatos reakciók aránya megegyezett a „nem oltott” populációban várható természetes előfordulási gyakorisággal, akkor azt kellene látnunk, hogy az egyes vakcinák esetében hasonló mennyiségű előfordulás fordul elő, összehasonlítva azzal, hogy hány vakcinát adtak be.

Tehát, ha az MHRA saját becsült számát használjuk, láthatjuk, hogy 2021. március 28-án körülbelül 20 millió adag AstraZeneca vakcinát adtak be. Míg a Pfizer vakcina körülbelül 14 millió első adagját adták be. Ez 43% -os különbséget jelent a két ütés között. Ezért a specifikus reakciók számának és a reakciók teljes számának ugyanazt a különbséget kell tükröznie és 43% körül kell lennie.

De az AstraZeneca vakcina bejelentett mellékhatásainak száma 254,4% -kal magasabb, mint a Pfizer vakcina mellékhatásainak száma, az AstraZeneca 440 871, a Pfizer pedig 124 371. Ez nem utal a „statisztikai normának” megfelelő arányra. nekünk.

Tehát megvizsgáltuk a konkrét reakciókat, hogy kiderüljön, vannak-e komoly okok az aggodalmakra, és ezt találtuk …

(Felhasználtuk az Egyesült Királyság kormányainak a Pfizer-vakcina elemzési nyomtatványában feltüntetett adatokat ( amelyet itt talál) } + az Oxford-vakcina elemzési nyomtatványát { amely itt található }.

A Pfizer és az AstraZeneca vakcina mellékhatásaként jelentett vérbetegségek száma 2021. március 28-án 6728-ra változik. Ez magában foglalja az olyan betegségeket is, mint a trombocitopénia, ahol a szervezetben alacsony a vérlemezkeszám, a vérrögök mellett bekövetkezett állapot, amelyet a kormány végül elismerte hogy az AstraZeneca oltásnak köszönhető, de természetesen visszafogta. Ennek a betegségnek a súlyos formái spontán vérzéshez vezethetnek a szemből, az ínyből vagy a hólyagból, és halálhoz vezethetnek. Pontosan ez történt a Pfizer vakcina esetében, 29 trombocitopéniás esetet jelentettek, amelyek eddig 1 halált eredményeztek. (forrás: besthirdetes.hu)
———————————————————————————————————————
a COVID hamis, a betegek valójában influenza A -vagy B fertőzőttek!

Klinikai laboratóriumi kutató vagyok, a COVID-19 hamis, ébredj fel Amerika!

PhD fokozatom van virológiából és immunológiából.

Klinikai laboratóriumi tudós vagyok, és teszteltem 1500 „feltételezett” pozitív Covid 19 mintát, amelyeket itt gyűjtöttünk, S. Kaliforniában.

Amikor laboratóriumi csapatommal elvégeztük a tesztelést Koch posztulátumain és megfigyelésén keresztül SEM (pásztázó elektronmikroszkóp) alatt, az 1500 minta egyikében sem találtunk NO Covid-ot.

Azt találtuk, hogy az 1500 minta mindegyike többnyire influenza A, néhány pedig influenza B volt, de egyetlen Covid eset sem volt, és nem használtuk a BS PCR tesztet.

Ezután a fennmaradó mintákat elküldtük Stanfordba, Cornellbe és néhány kaliforniai egyetem laboratóriumába, és ugyanazokat az eredményeket találták, mint mi, NO COVID. Megállapították az A és B influenzát.

Ezután mindannyian beszéltünk a CDC-vel, és életképes mintákat kértünk a COVID-től, amelyeket a CDC szerint nem tudtak megadni, mivel nincsenek mintáik.

Minden kutatási és laboratóriumi munkánkkal most határozott következtetésre jutottunk, hogy a COVID 19 képzeletbeli és fiktív volt.

Az influenzát „Covid” -nek hívták, és a 225 000 halott nagy része olyan társbetegségek miatt halt meg, mint a szívbetegségek, a rák, a cukorbetegség, az emphysema stb. Ezután influenzát kaptak, amely tovább gyengítette immunrendszerüket, és meghaltak.

Még nem találtam egyetlen életképes mintát a Covid 19-ről. Mi, a 7 egyetemen, amelyek laboratóriumi vizsgálatokat végeztek ezen 1500 mintán, most bepereljük a CDC-t Covid 19 csalás miatt. A CDC még nem küldött nekünk egyetlen életképes, izolált és tisztított Covid 19 mintát. Ha nem tudnak vagy nem tudnak életképes mintát küldeni nekünk, azt mondom, hogy nincs Covid 19, ez fiktív.

A négy kutatási cikk, amely leírja a Covid 19 vírus genomiális kivonatait, soha nem volt sikeres a minták izolálásában és tisztításában. A Covid 19-re írt mind a négy tanulmány csak kis RNS-biteket ír le, amelyek csak 37-40 bázispár hosszúak voltak, ami NEM VÍRUS. A vírusgenom tipikusan 30–40 000 bázispár.

Bármennyire is Covid állítólag mindenhol jelen van, hogy lehet, hogy egyetlen laboratóriumi világszerte senki sem izolálta és nem tisztította meg teljes egészében ezt a vírust? Ez azért van, mert soha nem találták meg igazán a vírust, csupán RNS apró darabokat találtak, amelyeket egyébként soha nem azonosítottak vírusként.

Tehát amivel foglalkozunk, az csak egy újabb influenza-törzs, mint minden évben, a COVID 19 nem létezik, és fiktív.

Úgy gondolom, hogy Kína és a globalisták ezt a COVID-átverést (az új vírusnak álcázott influenza) szervezték, hogy globális zsarnokságot és globális rendőri totalitárius megfigyelő államot hozzanak létre, és ez a cselekmény hatalmas választási csalást tartalmazott Trump megdöntésére.
Dr. Derek Knauss klinikai laboratóriumi szakember, aki a virológiával és az immunológiával foglalkozik. Dél-Kaliforniában van.

Mindegyik kormány hazudik

6.000 ember halt meg az oltások következtében


—-