Önmagamról

Kínálatomban vannak a köpölyözés – rezgésterápia binaturális négyszög hanggenerátorral – szellemgyógyászat – talpmasszírozás – testmasszírozás – regeneratív, vagy egészségfenntartó gyógyhatású étrendkiegészítők – irányított gyógyító -nyugtató -serkentő – meditáció(k) – éteri testi beavatkozás( műtét, amellyel a szervet nem távolítjuk el, viszont normális működést idézünk elő).

Kézrátétes serkentés

-előre fizetéssel, tisztán, és akár lázas állapotban is lehetséges, más kizáró ok esetén amelynél nem végezhető el a kezelés, visszamondhatóan.

A feltételek elfogadását jelenti a lefoglalás.

A bizalomvesztés – a továbbiakban a közösségben vagy kezelésben való további lehetőséget megszünteti.

” a személyi higiénia MINDIG és MINDENKOR kiemelkedően fontos -és előfeltétel! ”

Mivel mindenhol a fő kérdés az ár:  16.000Ft/ 2 óra

Számos, általam feltalált és elkészített olyan kiegészítő-készítményekre hívom fel a figyelmet, amelyek bizonyítottan és a lehető legnagyobb hatással végzik a dolgukat. Ezek a helyszínen is megvásárolhatóak, illetve emailban, vagy telefonon is rendelhetőek (+kiszállítási díjjal). A vitaminkészítmények és leírásaik a Itt a KOSÁRNÁL

Jelentkezni az elérhetőségeken:
mail: antigen.plus@plusantigen.hu
tel: 06-20-240-5129 Szivák Zoltán

6640, Csongrád, Szentháromság tér 16, 7/39 ajtó (kapucsengő: (39) beütésével felcsenget-és úgy tudom beengedni a kapun, majd lifttel a 7 emeletre.