KOSÁR

Kedves Érdeklődő.
Köszönjük, hogy termékeink iránt érdeklődik.
Felhívjuk figyelmét arra, hogy ezek a termékek egyedi kitalációk – felelősséget vállalunk minden általunk kapható készítmény tisztaságáért.
Kellemetlen Melléktünetek Nélküli Készítmények (KMNK)

INAKTÍV a kosár jelenleg, hivatalos (áfatartalmas számlaadás)  vásárlás nem lehetséges! Dolgozunk rajta…addig is, amennyiben szándékában áll a termékhez jutni, megteheti.
Kosár tartalom:


1. PREKOL: A Prekol egy multifunkcionális keverék, a mindennapokra ajánlott egyedülálló 33 alapanyaggal.
A kisgyermektől az aggastyánig, betegnek-lábadozónak-műtéti regeneráció gyorsítására-sportolóknak-fizikai és szellemi munkát végzőknek egyaránt ajánljuk.

doboz,vagy utántöltő tasak / 60db kapszula

Ára: 2.800Ft/60db/doboz( utántöltő tasak/60db kapszula) (készleteink még Orbánia előtti árakon készültek, amíg kitart, az ár is marad ennyi)

Prekol  termékszám: PRK10417

2. C vitamin: Az aszkorbinsavat mindenki ismeri, ám azt nem, hogy a kereskedelemben mennyit trükköznek vele, sajnos a vevő kárára.
Mi 100%-os tisztaságúval dolgozunk, s mivel az ember szervezete nem képes abszolút előállítani, a zöldség és gyümölcs bevitele mellett kifejezetten ajánljuk a mindennapokra. Tisztasága miatt a hatóereje min.4x-es. 1 doboz,vagy

C vitamin termékszám: ASC41002

Ára: 1.000Ft/60db/doboz( utántöltő tasak/60db kapszula) (készleteink még nem a turbózott árakon készültek, amíg kitart, az ár is marad ennyi)
fizetendő összeg:


Rendelés megerősítése, vásárlás


A rendeléséről küldünk visszajelzést.

Akár Paypal számlával is fizethet Itt: PAYPAL

Kiszállításainkat munkatársaink(települések: -Csongrád -Felgyő -Csanytelek -Tömörkény -Baks -Gátér -Kkfháza -Csongrád-Bokros -Tiszaalpár -Szentes, nagyobb távra a GLS futárszolgálat igénybevételével oldjuk meg.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a végösszeget szállítási ktg terheli. Kiszállításunk(1,890Ft/csomag) a GLS(3.590Ft/csomag) Előrefizetés esetén a kézbesítési biztosítást elengedjük (-600Ft)